Więcej zszywek ze źródła

kuchniamagdy.pl

Beziki.
Zobacz jak zrobić p... Wafle z krówką
Małe co niec... Sernik kawowy na zimno.
Ja ... Babka Advocaat
Babka dla ko... Deser “Truskawkowa pychota”... Wafelki z masą chałwową – b... Ciasto Monte.
Inspiracją te... Babka Snickers
Babka inspir... Ciasto budyniowe z musem tr...
KuchniaMagdy

KuchniaMagdy

Dodane 7.04 o 14:13 z

kuchniamagdy.pl

Obserwuj

Mazurek z masą budyniową i kajmakiem.


Mazurek to charakterystyczne ciasto podczas świat Wielkanocnych. Ciasto kruche w towarzystwie jedwabistej masy budyniowej zwieńczonej masą krówkową. Troszeczkę dekoracji i możemy w łatwy sposób wyczarować coś bardzo dobrego na stół.

Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Polubili Lubię
Medb

Użytkownicy także przypinają:

ZMIEŃ TŁO ZMIEŃ STYL
DO GÓRY