Więcej zszywek z tablicy

Jedzenie

placki kukurydziane
Ziołowa focaccia - Najlepsz...
Nocna owsianka z truskawkam...
Kotlety siekane z kurczaka ...
Puszyste Ciasto z Truskawka...
Jedzenie do Pracy – TOP 15 ...
Kurczak w Sosie na 10 Sposo...
Chrupiąca Tortilla z Jajkie...
Ziemniaki zapiekane w śmiet...
Zasmażana młoda kapusta z b...
Gryczanka z kapustą i grzyb...
MŁODA ZASMAŻANA KAPUSTA Skł...
Młoda kapusta z boczkiem i ...
Pieczone ziemniaki z rozmar...
TOP 15 Przepisów na Smaczny...
Sałatka z Jajkiem – TOP 12 ...
Jogurtowe ziemniaki pieczon...
Wiesz, że warzywa są zdrowe...
Wielokrotne parzenie herbat...
Łosoś z maślanym sosem cytr...
Przekąski z Grilla – TOP 15...
14 Przepisów na Sosy: Ideal...
Schab w sosie koperkowym
Jedzenie do Pracy – TOP 15 ...
Przekąski z Grilla – TOP 15...
Sosy do potraw z grilla
florentynka2

florentynka2 od kawka1

Dodane 22.06 o 0:23
Obserwuj
Młoda kapusta z boczkiem i cebulką - przepis ze Smaker.pl Przedstawiam więc moją wersję, prostą oraz szybką w wykonaniu i bez zasmażki, polecam:) Składniki 1 młoda biała kapusta gorąca woda 250 g wędzonego boczku 1 duża cebula świeżo mielony pieprz vegeta 5-6 os. 30 min łatwe tanie Przygotowanie Kapustę myjemy, kroimy na ćwiartki i siekamy. Przekładamy do garnka, zalewamy gorącą wodą, na tyle aby pokryć kapustę. Gotujemy krótko do miękkości. W tym czasie boczek i cebulę kroimy w kostkę. Na rozgrzaną patelnię wrzucamy boczek i smażymy go na rumiano, często mieszając. Pod koniec dodajemy również cebulę i razem przesmażamy jeszcze ok. 5 minut. Miękką kapustę odcedzamy, dodajemy boczek z cebulką. Doprawiamy do smaku świeżo mielonym pieprzem i vegetą.

Młoda kapusta z boczkiem i cebulką - przepis ze Smaker.pl

Przedstawiam więc moją wersję, prostą oraz szybką w wykonaniu i bez zasmażki, polecam:) Składniki 1 młoda biała kapusta gorąca woda 250 g wędzonego boczku 1 duża cebula świeżo mielony pieprz vegeta 5-6 os. 30 min łatwe tanie Przygotowanie Kapustę myjemy, kroimy na ćwiartki i siekamy. Przekładamy do garnka, zalewamy gorącą wodą, na tyle aby pokryć kapustę. Gotujemy krótko do miękkości. W tym czasie boczek i cebulę kroimy w kostkę. Na rozgrzaną patelnię wrzucamy boczek i smażymy go na rumiano, często mieszając. Pod koniec dodajemy również cebulę i razem przesmażamy jeszcze ok. 5 minut. Miękką kapustę odcedzamy, dodajemy boczek z cebulką. Doprawiamy do smaku świeżo mielonym pieprzem i vegetą.

Zszywka przypięta także na tablicach:

kulinaria

Jedzenie

Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: