Robiłam podczas Mistrzostw Świata dla znajomych. wszystkim smakowało. nie narobisz się a każdy wciągnie coś takiego do piwa:) ja spód ciasta smarowalam ketchupem z majonezem.
wydaje mi się ze jest to po prostu ciasto francuskie z serem i szynka, kroisz na paski i zwijasz, później smarujesz z wierzchu roztrzepanym jajkiem i posypujesz dowolnymi przyprawami. Wstawiasz do piekarnika na 200 stopni aż zauważysz ze są gotowe, myślę 15 minut około
anitastas
szalu nie robi
irmina319
Rewelacja! Szybko, smacznie, świetna przekąska na wieczór ze znajomymi! Wygląda tak jak na zdjęciu!
Cordellia
Robiłam podczas Mistrzostw Świata dla znajomych. wszystkim smakowało. nie narobisz się a każdy wciągnie coś takiego do piwa:) ja spód ciasta smarowalam ketchupem z majonezem.
mala88
Przed położeniem szynki ,można ciasto posmarować delikatnie ketchupem :)
igusxdd
wydaje mi się ze jest to po prostu ciasto francuskie z serem i szynka, kroisz na paski i zwijasz, później smarujesz z wierzchu roztrzepanym jajkiem i posypujesz dowolnymi przyprawami. Wstawiasz do piekarnika na 200 stopni aż zauważysz ze są gotowe, myślę 15 minut około
katarzyna2908
przepis prosze :)