Więcej zszywek ze źródła

kuchniamagdy.pl

Schab Chili Con Carne
Wiele... Pieczony schab.
Chcesz wied... Robimy wędzonki
Sposób przy... Szynka w marynacie pieczona... Wafle Knoppers. 
Znamy i lu... Mazurek czekoladowy.
Mazure... Ciasto czekoladowa inka skł... Ciasto z nutką pomarańczy.
... Ciasto Bounty.
Przedstawiam...
KuchniaMagdy

KuchniaMagdy

Dodane 18.02 o 12:29 z

kuchniamagdy.pl

Obserwuj

Pączki hiszpańskie (wiedeńskie).


Pączki hiszpańskie, nazywane także wiedeńskimi. Robione są z ciasta parzonego, a następnie smażone na głębokim tłuszczu. Delikatne, puszyste smakują nieziemsko. Polecam!

Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Polubili Lubię
oksik
ewelinatenus

Użytkownicy także przypinają:

ZMIEŃ TŁO ZMIEŃ STYL
DO GÓRY