Paszteciki w innym wydaniu
Składniki / Sposób przygotowania:
Gotowe ciasto francuskie dzielimy na jajowate części widoczne na zdjęciu. Na nich układamy starty żółty ser oraz drobno pokrojoną szynkę. Ciasto zawijamy w rulon i kroimy na małe kwadraciki. Pieczemy w piekarniku, tyle czasu ile podane jest na opakowaniu ciasta.
Paszteciki w innym wydaniu
Składniki / Sposób przygotowania:
Gotowe ciasto francuskie dzielimy na jajowate części widoczne na zdjęciu. Na nich układamy starty żółty ser oraz drobno pokrojoną szynkę. Ciasto zawijamy w rulon i kroimy na małe kwadraciki. Pieczemy w piekarniku, tyle czasu ile podane jest na opakowaniu ciasta.
Jedzenie
Paszteciki w innym wydaniu
Dodał(a): oliwia17
Zobacz inne z tej kategorii
Użytkownicy także przypinają:
2
1
0
[Tags] Drożdżowe zajączki na Wielkanoc w tym w ...
fotoamator Pięknie wyglądają i pewnie są smaczne.