Więcej zszywek z tablicy

Kuchnia

....
PUDDING Z CHIA Z MUSEM Z KIWI
Krokiety z pieczarkami
Chrupiące pieczarki w serow...
Puszyste pierniczki świąteczne
Piernik – najlepszy przepis!
Racuchy z dyni z kefirem
Choinki z pierniczków
szarlotka
Pizza neapolitana
Tort czekoladowy z wiśniami...
mniam...
Paszteciki z pieczarkami
...
dynia na 3 sposoby: klasycz...
Tort Hawana
...
Pierwsze zimowe rozgrzewają...
Sernik z orzechami wg mojeg...
Kopytka na o b i a d :)
Drożdżowe bułki wg mojego w...
...
najlepsza domowa pizza
Pyszna pizza z ciasta drożd...
Domowa pizza – najlepsza pizza
Szarlotka idealna!

Więcej zszywek ze źródła

przepisy.radom.pl

chaczapuri adżarskie Bounty, czyli kokosowy raj Ogórki małosolne Ciasto kokosowe z pomidorami Sałatka z pomidorami i mozz... Likier pomarańczowy PESTO ALLA GENOVESE (pesto ... Bajgle. Sałatka szpinakowa z sałatą...

Paszteciki z pieczarkami

Zgłoś naruszenie

krn78

Ja nie kroję drobno pieczarek do pasztecików lub krokietów, ale ścieram je na tarce o grubych oczkach. To, moim zdaniem, o wiele szybszy sposób :) Przy okazji, polecam pieczarki brązowe. Są bardziej mięsiste i intensywniejsze w smaku.

26.11 o 16:19    | 

, aby dodać komentarz.

Polubili Lubię
Zszywka przypięta na tablicach:

Użytkownicy także przypinają:

ZMIEŃ TŁO ZMIEŃ STYL
DO GÓRY