Więcej zszywek z tablicy

Dodatki do obiadu

Pikantny kalafior smażony z...
Puree ziemniaczane z kapust...
Domowa Ćwikła 


    2 kg b...
Lekka mizeria z octem

&quo...
Fasolka szparagowa duszona
...
Młoda kapusta z masłem i bu...
Pieczarki po francusku

&qu...
Pieczone ziemniaki 



    ...
Młoda marchewka z pieczarka...
Młoda kapusta z pieczarkami...
Duszona marchewka z groszki...
Ogórki duszone w śmietanie ...
Młoda kapusta przepis :) - ...
Hiszpański ryż - PrzyslijPr...
Kasza jęczmienna z boczkiem...
Młoda kapusta zasmażana - p...
Młoda kapusta z boczkiem i ...
KAPUSTA ZASMAŻANA

SKŁADNIK...
Ziemniaki w śmietanie z kop...
Młoda kapusta z masłem i bu...
Prażuchy - MniamMniam.pl

S...

Więcej zszywek ze źródła

smaker.pl

Ryba w słodko-kwaśnej zalewie Konserwa z karczku w słoiku. Pielmieni - ukraińskie pier... Kurczak Teriyaki Cwibak Tortilla zapiekana placki z cukinii i sera fet... Mięso mielone po bułgarsku Łopatka wieprzowa pieczona ...
kawka1

kawka1

Dodane 24.07 o 14:54 z

smaker.pl

Obserwuj

Pieczarki po francusku


"Wyborne i smaczne pieczarki do obiadu"


Pieczarki ½ kg
Wino białe wytrawne ½ szklanki
Ketchup 1/3 szklanki
Natka pietruszki posiekana 1 łyżka
Sól i pieprz do smaku

Pieczarki oczyścić, pokroić, podlać winem i udusić do miękkości na małym ogniu. Po odparowaniu wina połączyć z ketchupem, posiekaną natka pietruszki, doprawić do smaku i podawać z pieczywem.

Polubili: martaaaaa17
Zszywka przypięta także na tablicach:
pomyslll przepisy40
Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: