Więcej zszywek z tablicy

Kuchnia

...
Zapiekana owsianka
Przepyszny deser dla wielbi...
Banoffee
Faszerowana pierś INACZEJ.....
Już wiem co zrobić gdy zost...
przekaska imprezowa
....
Kurczak z mozzarellą po mojemu
zapiekanka z cukinią
Pieczone pierogi ze szpinakiem
Krokiety ziemniaczane z bro...
Placki ryżowe

    2 szklan...
Składniki:

500 g piersi z ...
Rewelacyjne ciasto lub tort...
SKŁADNIKI na 4 porcje:
1 sa...
Pyszny zdrowy OBIAD!!! Bądź...
Skład:
3 filety z kurczaka
...
Tarta szpinakowa na pieczon...
PIERŚ Z KURCZAKA W CIEŚCIE ...
Pierś z warzywami i serem w...
NATALA5214

NATALA5214 od ZombieBlackBerry

Dodane 1.07 o 14:09
Obserwuj
PIERŚ Z KURCZAKA W CIEŚCIE SEROWYM <3 
      

Składniki: 1 pierś z kurczaka, 1 jajko, 1/3 szkl mleka, 1/2 szkl mąki pszennej, 1/2 szkl startego sera żółtego, przyprawy: vegeta (domowa vegeta), pieprz, papryka słodka, olej do smażenia. Przygotowanie: pierś z kurczaka koimy w kawałki, u mnie wielkości ok 4x4cm, niezbyt grube. W miseczce przygotowujemy gęste ciasto naleśnikowe, czyli: jajko, mleko, mąka, dokładanie mieszamy, dodajemy przyprawy: vegetę, pieprz, paprykę słodką, oraz starty ser żółty, całość mieszamy. Przygotowaną pierś z kurczaka maczamy w przygotowanym cieście, tak aby dokładnie pokryć mięso z każdej strony, smażymy na rozgrzanym oleju na złoto. Po usmażeniu wykładamy na ręcznik papierowy w celu odsączenia nadmiaru tłuszczu. Smacznego!

PIERŚ Z KURCZAKA W CIEŚCIE SEROWYM <3



Składniki: 1 pierś z kurczaka, 1 jajko, 1/3 szkl mleka, 1/2 szkl mąki pszennej, 1/2 szkl startego sera żółtego, przyprawy: vegeta (domowa vegeta), pieprz, papryka słodka, olej do smażenia. Przygotowanie: pierś z kurczaka koimy w kawałki, u mnie wielkości ok 4x4cm, niezbyt grube. W miseczce przygotowujemy gęste ciasto naleśnikowe, czyli: jajko, mleko, mąka, dokładanie mieszamy, dodajemy przyprawy: vegetę, pieprz, paprykę słodką, oraz starty ser żółty, całość mieszamy. Przygotowaną pierś z kurczaka maczamy w przygotowanym cieście, tak aby dokładnie pokryć mięso z każdej strony, smażymy na rozgrzanym oleju na złoto. Po usmażeniu wykładamy na ręcznik papierowy w celu odsączenia nadmiaru tłuszczu. Smacznego!

Zszywka przypięta także na tablicach:
Pomysły Przepisy dietetyczne mniamu +465 innych
Zgłoś naruszenie

Smoliczki

Na głębokim tłuszczu?

 |  22.03 o 18:38  

dominika1110

Robiłam, pycha! :)

 |  21.03 o 13:36  

Natija13

Genialne :)

 |  21.03 o 7:03  

majkowinka

:)*

 |  18.03 o 23:56  

majkowinka

ja robilam tylko.lepiej jest jak mieso pokroi sie w kostke i wrzuci warzywa ??

 |  18.03 o 23:56  

gabi8976

mi się wydaje że na patelni ale nie jestem pewna PS: robił ktoś i jak mu wyszło ? :)

 |  13.03 o 10:31  

wielkopolanin

ale to w głębokim tłuszczu czy na patelni?

 |  1 7.03 o 12:44  

juleczqa

mniam :3

 |  3.03 o 7:09  

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: