Więcej zszywek z tablicy

Mniam mniam

Siekane kotlety kebab/gyros
Big Mac - Rewelacyjna sałat...
: )
sosy
Jagodowa Owsianka Lodówkowa
...
Koktajl wspomagający odchud...
Placuszki jogurtowe z bananami
Placuszki jogurtowe
xxx
Prosty sernik na zimno z bi...
Blue Lagoon

Kolejna wariac...
Mojito truskawkowe

Składni...
Tortille cezara czyli sałat...
Detoks ten zaleca się osobo...
Sałatka tortellini z kurcza...
Najprostszy, śmietankowy se...
Składniki na 4 porcje:



*...
Pulpety z makaronem w sosie...
pysznie wyglada :D
jamii :*
tort studniówkowy ;*!
Piersi kurczaka faszerowane...
kuleczki rafaelloPrzepis na...
tortille z kurczakiem
Skład...
serowe zapiekanki :)
aidzpanwuj

aidzpanwuj od ewcik75

Dodane 22.10 o 17:06
Obserwuj
Piersi kurczaka faszerowane szpinakiem pieczone w cieście francuskim

Piersi kurczaka faszerowane szpinakiem pieczone w cieście

francuskim

Zgłoś naruszenie

Chelton

Pycha :) Ja zwykle piekę 30 minut w 180 st. i chyba w tym przypadku to chyba jest max.

17.10 o 18:27    | 

darucha028

poproszę prZepis:)

16.10 o 21:49       |  Pokaż odpowiedzi

Pharadize

ostatnio to robilam :) piers z kurczaka,na to szpinak z czosnkiem i na gore mozarella,w placie ciasta francuskiego,pychota :) ale 40min to troszke za dlugo,25 wystarczy

14.10 o 11:41   2  | 

boniwinter

40 min w 200 stopniach ciasto francuskie? naprawde? przeciez to wiory beda. Aby wlasnie to ciasto bylo dobre, nalepsze, upieczone, chrupiace powinno byc w piekarniku od 15 do 25 min. Z mokrym farszem i zawijane 25 min. 40 min to mozliwe? byc moze, ale troche mi sie w to wierzyc nie chce:)

14.10 o 0:17    | 

, aby dodać komentarz.

Polubili Lubię
Zszywka przypięta na tablicach:

Użytkownicy także przypinają:

ZMIEŃ TŁO ZMIEŃ STYL
DO GÓRY