Więcej zszywek z tablicy

Kuchniaa : )

składniki Gniazdo: 1/2 szkl...
Rolada z ciasta francuskieg...
Fit nuggetsy z kurczaka - p...
Pomysł na szybki, zdrowy ob...
Mini serniczki z czekoladą ...
...
E złe czy nie złe ?
Bananowy sernik z mascarpon...
Pierogi z doskonałym nadzie...
Pączki pieczone i odchudzone
ciasto czekoladowe Składnik...
Najlepsze babeczki z karmel...
panna cotta waniliowa
Idealne śniadanie albo podw...
Torcik z brzoskwiniami i be...
Chrupiące placki ziemniacza...
Domowe toffifee
Piersi z kurczaka z farszem...
chipsy domowe
Gorąca czekolada z cynamone...
Sernik z krówką i orzeszkam...
Surówka - pekinka, por, seler
Mus tiramisu z czekoladą
Faszerowane ciabatki z sose...
12 Przepisów na Pyszne Gofry
Idealny podwieczorek. Racuc...

Więcej zszywek ze źródła

ugotuj.to

Ciastka Jerzyki Kasza jaglana z suszonymi p... Sałatka z owocem granatu Tort z kawałkami czekolady
... Kanadyjska szarlotka froda
... Zimowy wieczór z kawką, tel... Piersi z kurczaka z farszem... Francuska zupa cebulowa

4-... ruszkami
n_zak A A A
Żurawi...
ergioo

ergioo od Anita205

Dodane 22.01 o 15:18 z

ugotuj.to

Obserwuj

Piersi z kurczaka z farszem brokułowo-serowym i boczkiem

Składniki: 2 podwójne piersi z kurczaka 1 mały brokuł (może być także paczka mrożonego) 4 łyżki parmezanu 1ząbek czosnku kilka plasterków żółtego sera (najlepiej gouda) kilka plasterków wędzonego boczku sól i pieprz do smaku 1 jajko 2 łyżki mąki bułka tarta (około0.5-1 szklanka) olej do smażenia Sposób przygotowania: Brokuła podziel na różyczki, podobnie jak kalafiora i ugotuj w osolonej wodzie do miękkości (powinien być naprawdę miękki, nawet lekko się rozpadać). Ostudź i zmiksuj z parmezanem (niezbyt drobno), a następnie dopraw do smaku solą i pieprzem. Piersi z kurczaka umyj, oczyść i podziel na części Rozbij na grubość około 0,5 cm i oprósz solą i pieprzem. Na każdym płacie mięsa układaj najpierw boczek, później ser, a następnie masę brokułową. Zwijaj roladki, starając się, aby farsz nie wyleciał (możesz spiąć wykałaczką). Obtaczaj w mące, roztrzepanym jajku oraz tartej bułce. Smaż na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Do bułki tartej możesz dodać ulubione zioła - danie będzie wtedy bardziej aromatyczne.

Zszywka przypięta także na tablicach:
SMAKI ŚWIATA Mój styl Ulubione jedzonko +58 innych
Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: