Więcej zszywek z tablicy

Mój styl

Wielki dzień pszczół
Od pra...
Wyobraź  sobie prawdziwie u...
Jak przygotować matchę?

Tr...
Balsam Konopny…..NAWILŻONE ...
MAŚĆ KONOPNA Z DUŻĄ ZAWARTO...
Konopne masło do ciała zawi...
Brakuje Ci czasu na relaks ...
PERFUM KONOPNY CANNABIS UNI...
Lizak o smaku konopi - Euph...
Czysta energia z niepowtarz...
Power Plant to silny ziemis...
„CBD może łagodzić ból , lę...
Jednym z najlepszych sposob...
Nasiona konopne podarują Ci...
Susz konopny z suszoną lawe...
Naturalne produkty konopne ...
PRZEPIS NA PLACUSZKI Z MĄKĄ...
Syrop gruszka z wanilią 67%...
Susz konopny CBD Jamaican G...
Pączki konopne - Przepis 

...
Dziś Międzynarodowy Dzień K...
Każdy z nas lubi być rozpie...
Jak budować mięśnie z CBD i...
Jak prawidłowo i bezpieczni...
Dobry krem pod oczy - który...
Nowość ! Szampon konopny do...
konopiafarmacja

konopiafarmacja

Dodane 30.03 o 15:56
Obserwuj
PRZEPIS NA PLACUSZKI Z MĄKĄ KONOPNĄ


składniki

Banan 3 szt.
Mąka konopna (5 łyżek) –
Jajko 2 szt.
Proszek do pieczenia 1 łyżeczka
Olej do smażenia
Składniki na 12 średnich placuszków.
Przepis

Czas przygotowania: 15 minut

Czas przyrządzenia: 15 minut

Mąka konopna (z nasion konopi siewnej) jest produktem naturalnym, bez konserwantów, sztucznych barwników i aromatów. Jest źródłem naturalnych witamin, minerałów, antyutleniaczy oraz błonnika. Dzięki częściowemu odtłuszczeniu surowca z którego powstaje, mąka jest „lżejsza”, łatwiejsza do wykorzystania przy wypiekach, mniej podatna do tworzenia się zakalca.

Mąkę konopną można spożywać bezpośrednio jako dodatek do: koktajli i batonów wysokobiałkowych, jogurtów, dressingów, musli lub jako dodatek do mieszanki na: placuszki, naleśniki, wrapy, kopytka, makarony, ciasteczka, mufinki, chleb.

Przygotowanie
Banany pokroić na mniejsze kawałki i rozgnieść je widelcem, jajka zaś roztrzepać z mąką konopną i proszkiem do pieczenia.
Połączyć roztrzepane jajka z bananami i wszystko wymieszać.
Placuszki smażyć na średnio rozgrzanej patelni z minimalną ilością tłuszczu (tylko smarować nim patelnię).
Ilość placuszków zależy od wielkości i grubości porcji smażonych placków.

Mąke konopną znajdziesz w naszym sklepie www konopiafarmacja pl

PRZEPIS NA PLACUSZKI Z MĄKĄ KONOPNĄ



składniki

Banan 3 szt.
Mąka konopna (5 łyżek) –
Jajko 2 szt.
Proszek do pieczenia 1 łyżeczka
Olej do smażenia
Składniki na 12 średnich placuszków.
Przepis

Czas przygotowania: 15 minut

Czas przyrządzenia: 15 minut

Mąka konopna (z nasion konopi siewnej) jest produktem naturalnym, bez konserwantów, sztucznych barwników i aromatów. Jest źródłem naturalnych witamin, minerałów, antyutleniaczy oraz błonnika. Dzięki częściowemu odtłuszczeniu surowca z którego powstaje, mąka jest „lżejsza”, łatwiejsza do wykorzystania przy wypiekach, mniej podatna do tworzenia się zakalca.

Mąkę konopną można spożywać bezpośrednio jako dodatek do: koktajli i batonów wysokobiałkowych, jogurtów, dressingów, musli lub jako dodatek do mieszanki na: placuszki, naleśniki, wrapy, kopytka, makarony, ciasteczka, mufinki, chleb.

Przygotowanie
Banany pokroić na mniejsze kawałki i rozgnieść je widelcem, jajka zaś roztrzepać z mąką konopną i proszkiem do pieczenia.
Połączyć roztrzepane jajka z bananami i wszystko wymieszać.
Placuszki smażyć na średnio rozgrzanej patelni z minimalną ilością tłuszczu (tylko smarować nim patelnię).
Ilość placuszków zależy od wielkości i grubości porcji smażonych placków.

Mąke konopną znajdziesz w naszym sklepie www konopiafarmacja pl

Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Polubili Lubię

Użytkownicy także przypinają:

DO GÓRY