puncakes
zoom
dobre są jak są świeżo usmażone . Później smakują jak stara podeszwa
Stacha17
Robiłam dziś z drugiego przepisu i wydaje mi się że nie wyrosły mi tak jak powinny (max miały 1cm) jakiś pomysł co mogłam zrobić źle? Dodam że nie jest to moje pierwsze podejście do nich i rezultat zawsze jest ten sam...
alexaa
Ja też zrobiłam ale mi nie smakują :( Ale jeśli chodzi o przepis, to w porządku :)
Bonbelek
wlać zimne masło czy może być ciepłe? :)
Emily3361
Zrobiłam według drugiego przepisu, pyszniutkie podusie :D Osobiście uwielbiam je z dżemem ;D aby nie przypalić musisz na małym ogniu+ja nakładałam cieniutkie placki, a pięknie wyrastały ;)
lullka
aww... muszę spróbować *.* PS; jak zrobić grube naleśniki, bez przypalania? :(
karolinaa23
ja zrobiłam z miodem...pycha a jak z miodem zamuli to powidło:P
_DoMiSiA_
Mniam ;]
ZieloneChmury
uwielbiam te naleśniki
martita25
ja w pierwszym zamiast maślanki daję kefir, cudne są...
Użytkownicy także przypinają:
Zaloguj się, aby dodać komentarz.