Więcej zszywek z tablicy

Przepisy

Monte z kaszy jaglanej
Babeczki bounty
Zdrowe kwadraciki o smaku g...
magia świąt powoli się zbli...
Szybki obiad.
MEGA PYSZNY obiad JEDNOGARN...
Szybki deser z oreo Mam pro...
Receptura na gorącą czekola...
Tarta z bananami i kremem b...
kanapki
Cukinia faszerowana kurczak...
pasta z awokado i kurczaka
Sernik “Straciatella” (bez ...
Czekoladki kokosowe ze śliw...
Tort stracciatella z malina...
Ciasto z malinami i mascarpone
Czekoladowe ciastka z masłe...
Sernik straciatella z malin...
Snickers bez pieczenia
ulubiony placek bananowy, n...
Pizza na spodzie z kalafiora
śmietana "Śnieżka"...
*** mus czekoladowy ***
Mleczno kokosowe kuleczki :...
bajaderki light:
Składniki:...
...
Karp

Karp od Demonek

Dodane 8.10 o 17:28
Obserwuj
Receptura na gorącą czekoladę "Dark" (na 1 kubek): 200 ml mleka 45 g czekolady gorzkiej (min. 60% kakao) 15 g czekolady mlecznej 1 łyżeczka cukru 1/2 łyżeczki ekstraktu waniliowego (opcjonalnie może byc cukier waniliowy) szczypta cynamonu Receptura na gorącą czekoladę "White" (na 1 kubek): 200 ml mleka 45 g białej czekolady 1/2 łyżeczki kawy rozpuszczalnej 1/2 łyżeczki ekstraktu waniliowego W obu przypadkach sposób przygotowania jest taki sam: mleko razem z pozostałymi składnikami zagotuj na średnim ogniu stale mieszając do momentu aż czekolada całkowicie się rozpuści. Przelej do kubka i udekoruj łyżką bitej śmietany (z dodatkiem cukru), odrobiną startej czekolady lub szczyptą cynamonu. Jeśli chcesz, to możesz wzmocnić smak czekolady dodając kilka kropel rumu.

Receptura na gorącą czekoladę "Dark" (na

1 kubek): 200 ml mleka 45 g czekolady gorzkiej (min. 60% kakao) 15 g czekolady mlecznej 1 łyżeczka cukru 1/2 łyżeczki ekstraktu waniliowego (opcjonalnie może byc cukier waniliowy) szczypta cynamonu Receptura na gorącą czekoladę "White" (na 1 kubek): 200 ml mleka 45 g białej czekolady 1/2 łyżeczki kawy rozpuszczalnej 1/2 łyżeczki ekstraktu waniliowego W obu przypadkach sposób przygotowania jest taki sam: mleko razem z pozostałymi składnikami zagotuj na średnim ogniu stale mieszając do momentu aż czekolada całkowicie się rozpuści. Przelej do kubka i udekoruj łyżką bitej śmietany (z dodatkiem cukru), odrobiną startej czekolady lub szczyptą cynamonu. Jeśli chcesz, to możesz wzmocnić smak czekolady dodając kilka kropel rumu.

Zszywka przypięta także na tablicach:
Czekolada i drinki slodkosci EaT! Przepisy +10 innych
Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: