Więcej zszywek z tablicy

drób

Obiad z Kurczakiem: TOP 15 ...
Kurczak w Sosie: TOP 15 Pys...
Błyskawiczna potrawka z kur...
Kurczak pieczony w śmietanc...
Szybki kurczak z warzywami ...
Kurczak po włosku w pomidor...
Piersi z kurczaka w cieście...
Kurczak w sosie Camembert
Kotlet de volaille ...
kurczak w pieczarkach stopi...
kurczak w sosie serowo - pi...
meksykanskie roladki - prze...
Gulasz z kurczaka z pieczar...
Kurczak pieczony w musztard...
Kotleciki z kurczaka z sere...
curry z kurczakiem i cukinią
Ryż curry z kurczakiem i zi...
Piersi kurczaka w sosie śmi...
    KURCZAK W SOSIE PAPRYK...
Chrupiące kąski z kurczaka
Kurczak z fasolką i pomidor...
Kurczak curry z warzywami i...
Filet z pieczarkami w maśla...
Roladki z kurczaka z fasolk...
Kurczak nadziewany kurkami ...
Szaszłyki

Więcej zszywek ze źródła

z-milosci-do-slodkosci.blogspot.com

Ciasto orzechowo - truflowe Ciasto Lion - bez pieczenia Ciasto Kinder Pingui Ciasto Princessa z karmelem... Ciasto Lion bez pieczenia. Ciasto Kinder Pingui 

&... Ciasto Cappuccino bez piecz... Ciasto cappuccino z kokosow... delicja serowo jabłkowa

Roladki z kurczaka z fasolką szparagową Za oknem

szaro i ponuro, warto więc dodać trochę warzyw i koloru naszym posiłkom. Ja staram się trochę wzbogacić nasze obiady robiąc różne roladki. Do tych wykorzystałam fasolką szparagową, którą latem zapakowałam do słoiczków. Warzywny farsz świetnie komponuje się z kruchym, drobiowym mięsem. Składniki: 1/2 kg filetu z kurczaka, marchewka, 1/3 czerwonej papryki, 150g fasolki szparagowej (może być ze słoika), sól morska ziołowa (użyłam Kamis), pieprz młotkowany z kolendrą (użyłam Kamis), jajko, 1/2 szklanki bułki tartej, olej do smażenia. Wykonanie Mięso umyć, podzielić na porcje i rozbić tłuczkiem. Oprószyć z obu stron pieprzem oraz solą. Marchewkę obrać, zetrzeć na tarce o średnich oczkach. Fasolkę wrzucić na osolony wrzątek na minuty. Odcedzić, pokroić na mniejsze części i dodać do fasolki. Dodać oczyszczoną i pokrojoną w kostkę paprykę. Dusić około 8 minut na małym ogniu, na odrobinie rozgrzanego oleju. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Na rozbite mięso nakładać farsz, zwijać tworząc roladki. Spiąć wykałaczką. Obtoczyć w rozkłóconym jajku oraz w bułce tartej. Smażyć na mocno rozgrzanym oleju ze wszystkich stron na złoty kolor. Można też użyć fasolki szparagowej ze słoika taka jak ja, wtedy nie trzeba jej już gotować.

Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Polubili Lubię
Zszywka przypięta na tablicach:

Użytkownicy także przypinają:

ZMIEŃ TŁO ZMIEŃ STYL
DO GÓRY