Więcej zszywek z tablicy

kulinaria

Orzechowa tarta jabłkowa z ...
mniaaam :)
Zapiekane piersi kurczaka S...
Zapiekanka makaronowa z bro...
Roladki z Kurczaka ze Szpin...
kurczak w marchewce
Kurczak w sosie serowym
SKŁ...
TWOI GOŚCIE ZANIEMÓWIĄ KIED...
Chrupiące kuleczki ziemniac...
Kurczak w sosie paprykowym....
Mmm♥
Chlebek imprezowy z kurczak...
Cukiniowa lasania
jajka zapiekane w cieście f...
Składniki: 500 g piersi z k...
Pyszna zapiekanka....
Zawijane ciasto francuskie ...
Placki Ziemniaczane z Sosem...
PASZTECIKI Z MIĘSEM
15 PASZ...
Co myślicie o takim torcie ...
ekspresowe ciasto mocno cze...
Naleśniki inaczej, z płynną...
coś na śniadanie
2 marchewki
2 ząbki czosnku...
Banalny przepis, tylko 3 sk...
OBŁĘDNY TORT RAFAELLO :)
blackheathers

blackheathers od Klaudyna95

Dodane 3.12 o 12:05
Obserwuj
Roladki z Kurczaka ze Szpinakiem i Mozzarellą...pychota
Farsz: 1 łyżka masła, 250 g szpinaku (może być mrożony), 2 ząbki czosnku, 100 g mozzarelli , sól, pieprz. Na patelni rozpuść masło, dodaj szpinak i odparuj go (z mrożonym ten krok zajmie trochę więcej czasu). Wciśnij czosnek, dopraw solą i pieprzem. Dodaj pokrojoną w kostkę mozzarellę i mieszaj do czasu, aż ser się rozpuści i dokładnie połączy ze szpinakiem. Odstaw do wystygnięcia. Piersi przekrój wzdłuż, tak żeby otrzymać 4 filety. Każdy z nich włóż między folię spożywczą i rozbij na cienki kotlet. Kotlety oprósz z każdej strony solą i pieprzem. Na mięsie ułóż porcję szpinaku i ścisło zawiń w rulonik. Następnie obtocz w bułce tartej wymieszanej z czosnkiem granulowanym i papryka ostrą (możesz zrobić bez panierki będzie wówczas bardziej dietetyczne). Na wierzch połóż ketchup i plaster mozzarelli...

Roladki z Kurczaka ze Szpinakiem i Mozzarellą...

pychota
Farsz: 1 łyżka masła, 250 g szpinaku (może być mrożony), 2 ząbki czosnku, 100 g mozzarelli , sól, pieprz. Na patelni rozpuść masło, dodaj szpinak i odparuj go (z mrożonym ten krok zajmie trochę więcej czasu). Wciśnij czosnek, dopraw solą i pieprzem. Dodaj pokrojoną w kostkę mozzarellę i mieszaj do czasu, aż ser się rozpuści i dokładnie połączy ze szpinakiem. Odstaw do wystygnięcia. Piersi przekrój wzdłuż, tak żeby otrzymać 4 filety. Każdy z nich włóż między folię spożywczą i rozbij na cienki kotlet. Kotlety oprósz z każdej strony solą i pieprzem. Na mięsie ułóż porcję szpinaku i ścisło zawiń w rulonik. Następnie obtocz w bułce tartej wymieszanej z czosnkiem granulowanym i papryka ostrą (możesz zrobić bez panierki będzie wówczas bardziej dietetyczne). Na wierzch połóż ketchup i plaster mozzarelli...

Zgłoś naruszenie

Monka22

nie lubię szpinaku może zaproponujecie coś zamiast? ;-)

1.12 o 18:06       | 

, aby dodać komentarz.

Polubili Lubię
Zszywka przypięta na tablicach:

Użytkownicy także przypinają:

ZMIEŃ TŁO ZMIEŃ STYL
DO GÓRY