Więcej zszywek z tablicy

gotowanie

koperty naleśnikowe a'...
Duszony kurczak cytrynowy
Rozkrój ziemniaka :)

Ziemn...
Ciasto Zemsta Teściowej
Papryka faszerowana kurczak...
Jogurtowe pancakesy! :) pys...
Tort czekoladowy
Tort czekoladowy
 (przepis ...
SERNIK NA ZIMNO NA JOGURCIE...
przyprawy
Napój mleczno-truskawkowy
Mini Hamburgery - przepis p...
Pulpety z makaronem w sosie...
Mojito z arbuzem

składniki...
Kto by zjadł ?
...
Koktajl spalający tłuszcz

...
Składniki 
ilość porcji: 12...
♡♡♡
Fioletowe czyli jagodowe na...
Ziemniaki pieczone z czosnk...
Zapiekanka z kaszy jaglanej
zabawny pingwin 3D - sposób...
Zdrowy przepis - Kulki sero...
Ciasto dyniowe bez jajek
...
Julka19925

Julka19925 od emicor

Dodane 6.04 o 14:07
Obserwuj
Rozkrój ziemniaka :)

Ziemniaka obrać i pokroić , i np. boczek wcisnąć miedzy rozkrojenia lub pokrojony w kostkę obsypać ziemniaki , podpiec w piekarniku pod folią (szybciej się zrobi) około 20-30 min , zdjąć folię i jeszcze z 10 min podpiec następnie posypać mozarellą i piec aż ser się rozpuści. Ziemniaki mozna tez dla lepszego smaku delikatnie obsypać jakimiś ziołami np. tzatzykami.

Rozkrój ziemniaka :)


Ziemniaka obrać i pokroić , i np. boczek wcisnąć miedzy rozkrojenia lub pokrojony w kostkę obsypać ziemniaki , podpiec w piekarniku pod folią (szybciej się zrobi) około 20-30 min , zdjąć folię i jeszcze z 10 min podpiec następnie posypać mozarellą i piec aż ser się rozpuści. Ziemniaki mozna tez dla lepszego smaku delikatnie obsypać jakimiś ziołami np. tzatzykami.

Zszywka przypięta także na tablicach:
Pomysły gesunde essen Kuchnia kuchnia +218 innych
Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

MaJe_CzKa222

robiłam - jak dla mnie nic specjalnego ale w smaku dobre .

 |  10.04 o 9:22  

melani84

obierzcie ziemniaki przed upieczeniem ze skorą nie są dobre - próbowałam

 |  4.04 o 22:24   Pokaż odpowiedzi

zosienka77

macie jakies bardzo proste pomysły na coś dobrego bez miesa

 |  2.04 o 8:33   Pokaż odpowiedzi

MaJe_CzKa222

Dzisiaj zrobię :)

 |  31.03 o 12:28  

stawiamnamleko

Z oryginalnego przepisu: The potato bakes for about 45 minutes at 180-200°C. You can see that he is prebaking it in the picture no. 3. A więc: Najpierw pieczemy ziemniaki przez 45 minut w 180-200°C. Później w nacięcia jest dodany topiony ser (coś jak hochland). Kiedy się rozpuści, polewamy śmietanką (NIE ŚMIETANĄ) 18% i posypujemy startym żółtym serem. Piec do zrumienienia.

2  |  30.03 o 22:44  

PaulinaSylwia

ten tajemniczy plyn na obraku??

1  |  29.03 o 18:08   Pokaż odpowiedzi

KinderPingui

Co się dokładnie po kolei robi? Nie chciałabym nic przeoczyć :P

 |  26.03 o 0:12   Pokaż odpowiedzi

LalaLov1211

robiłam i wyszły smaczne :) ale ziemniaki muszą być obrane jeśli mają grubą i starą skórkę , ale do obiadu albo na spotkanie ze znajomymi świetne

 |  25.03 o 10:34  

suprais

wygląda pysznie, ale skórkę po prostu zostawić?

1  |  25.03 o 9:57   Pokaż odpowiedzi

joliegarcon08

planuje zrobić

 |  25.03 o 0:13  

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: