Więcej zszywek z tablicy

kuchnia

Jak długo gotować warzywa?
Pyszna Sałatka z Kalafiora,...
Jajka Wielkanocne – TOP 12 ...
Sernik Czekoladowy – TOP 16...
TOP 15 Pysznych Przepisów n...
Wiosenna sałatka z brokułem...
Zupa Mięsna – TOP 14 Pyszny...
Makaron penne z kurczakiem ...
Ciasto Wielkanocne
Ciasto z kaszą manną i herb...
Krokiety ze Szpinakiem i Bi...
Placek do barszczu z piecza...
MAKOWIEC JAPOŃSKI DLA ZABIE...
Drożdżowe ruchańce
Sałatka Pieczarkowa Składni...
Ciasto Marlenka
Blondie z M
Sałatka z Ryżem: TOP 12 Pys...
Szybki Trzy Bit
Mielone roladki nadziewane ...
Ciasto Oczy Carycy
ciasto makowo - kokosowe
Tyle...
Domowe Ciasta Bez Pieczenia...
PODUSZKOWIEC SERNIK W CIEŚC...
krokiety ze szpinakiem

Więcej zszywek ze źródła

zszywka.pl

Konkurs książkowy “Żyj po s... Michalina ma trzydzieści pi... KONKURS

Książka "Narz... KONKURS Narzeczona z second... szpagat III szpagat II szpagat megan fox Zdrowy BATON
gosiek2013

gosiek2013 od justynkahggg

Dodane 17.12 o 16:18 z

zszywka.pl

Obserwuj

Sałatka Pieczarkowa Składniki: 500 g pieczarek 3

cebule ( ok. 200 g ) 3 ugotowane na twardo jajka 4 ogórki konserwowe ( ok. 200g) natka pietruszki 3 - 4 łyżki majonezu 2 - 3 łyżeczki musztardy sól, cukier do smaku Wykonanie: Pokrojone w cieniutkie plasterki pieczarki gotujemy ok. 5 minut, odcedzamy i odstawiamy do całkowitego ostudzenia. Cebule kroimy w półtalarki, sparzamy, odcedzamy i również odstawiamy do całkowitego ostudzenia. Jajka ścieramy na tarce o dużych oczkach. Ogórki kroimy w drobną kosteczkę. Tak przygotowane składniki mieszamy, dodajemy drobno posiekaną natkę pietruszki, majonez, musztardę, sól i cukier do smaku. Przygotowujemy ją na kilka godzin przed podaniem.

Zgłoś naruszenie

czarnawdowa27

bardzo dobra sałatka :)

27.12 o 12:06    | 

, aby dodać komentarz.

Polubili Lubię
Zszywka przypięta na tablicach:

Użytkownicy także przypinają:

ZMIEŃ TŁO ZMIEŃ STYL
DO GÓRY