Kostka alpejska z bezą i adwokatem


Więcej zszywek z tablicy

kuchnia

Chlebek czosnkowy odrywany! :)
Hot dog w cieście drożdżowy...
Pulled pork - szarpana łopa...
SYROP IMBIROWO-MIODOWY....I...
Nuggetsy z kurczaka z dipem...
SZARLOTKA Z BUDYNIEM
SKŁADN...
Kokosowy sernik królewski

...
Ciasto z toffi i prażonym s...
Serowe zapiekanki
Caramel Macchiato

Przepis ...
Sałatka z zupek chińskich
S...
2 białka
2 czubate łyżki cu...
Zdjęcia dla przepisu: Makar...
pasta do kanapek
Dietetyczne kokosanki-owsianki
Pizza z patelni:
Potrzebne ...
Kurczak jak z KFC

Składnik...
PIERŚ Z KURCZAKA W CIEŚCIE ...
Mega szybki obiad

Na paten...
Pyszny zdrowy OBIAD!!! Bądź...
Kurczakowe kęski w cieście ...
Corn-Dog 
Ciasto:
1/2 szkla...
Sernik krakowski
Składniki (1 porcja):
-50g ...
Muffinowe Love :)
sałatka z szynką i makaronem
vanilia93

vanilia93

Dodane 15.03 o 18:27
Obserwuj
Sałatka z zupek chińskich
Składniki:
1 pierś z kurczaka
2 zupki chińskie z curry
1/2 średniej kapusty pekińskiej
1 czerwona papryka
1 puszka kukurydzy
1 puszka czerwonej fasolki
szczypiorek
sól, pieprz
majonez

Mięso z kurczaka pokroić w kostkę.
Posypać przyprawą do drobiu.
Usmażyć na oleju na złoty kolor.
Kapustę pokroić w paski.
Paprykę w kostkę.
Kukurydzę i fasolkę odsączyć.
Szczypiorek pokroić drobno.
Makaron z zupek pokruszyć jeszcze
w zamkniętej paczce.
Wrzucić do miski zawartość torebek
(razem ze wszystkimi przyprawami).
Zalać wrzątkiem tylko taką
ilością wody, żeby przykryć całość.
Wymieszać i odstawić na 3 minuty.
Zostawić do ostudzenia.
Wszystkie składniki połączyć
z majonezem i dokładnie wymieszać.
Doprawić solą, pieprzem i odrobiną curry.

Sałatka z zupek chińskich

Składniki:
1 pierś z kurczaka
2 zupki chińskie z curry
1/2 średniej kapusty pekińskiej
1 czerwona papryka
1 puszka kukurydzy
1 puszka czerwonej fasolki
szczypiorek
sól, pieprz
majonez

Mięso z kurczaka pokroić w kostkę.
Posypać przyprawą do drobiu.
Usmażyć na oleju na złoty kolor.
Kapustę pokroić w paski.
Paprykę w kostkę.
Kukurydzę i fasolkę odsączyć.
Szczypiorek pokroić drobno.
Makaron z zupek pokruszyć jeszcze
w zamkniętej paczce.
Wrzucić do miski zawartość torebek
(razem ze wszystkimi przyprawami).
Zalać wrzątkiem tylko taką
ilością wody, żeby przykryć całość.
Wymieszać i odstawić na 3 minuty.
Zostawić do ostudzenia.
Wszystkie składniki połączyć
z majonezem i dokładnie wymieszać.
Doprawić solą, pieprzem i odrobiną curry.

Zgłoś naruszenie

mariane

salat

 |  15.03 o 14:36  

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: