Jak miejsce kształtuje człowieka? Analiza na podstawie "Lalki"


Więcej zszywek z tablicy

Przepisy

Składniki:

1 torebka ugoto...
Chlebek bananowy
Chlebek rwany ziołowy
Kajzerki
Racuchy z bananami
Zapiekanka gyros
Zupa ziemniaczana
Dorsz pieczony
Dorsz na maśle
Kurczak karaage
pizza bianco! biała pizza z...
Znacie to? Pizza ziemniacza...
Ciasto góra lodowa bez piec...
Chleb z naczynia żaroodporn...
Mac and cheese
Sałatka z gotowanych burakó...
Sałatka z jajek i buraków
Śledzie z grzybami leśnymi
Smażone ogórki
Babeczki a’la gołąbki
Napoleonka bez pieczenia
Ekspresowe ciasto czekoladowe
Wegański kurczak – czyli fa...
Ciasto Mars bez pieczenia
Makaron "Caprese"...
Panna cotta
martha912

martha912

Dodane 9.05 o 1:11
Obserwuj
Schab moczyć całą noc w mleku z cebulą i czosnkiem, solą, pieprzem, kminkiem (tłuczek przed ubijaniem moczyć w marynacie, można wbijać czosnek w mięso). Ziemniaki ugotować z liściem, potem dodać chrzanu i ubić. Plaster posypać koprem lub szczypiorem lub boczkiem, położyć na niego drugi plaster i obić dookoła żeby się skleiły. Panierować w jaju z solą, w bułce do całkiem suchego mięsa i smażyć tylko na smalcu, pieprzyć gotowego gorącego schaba.

Schab moczyć całą noc w mleku z cebulą i czosnkiem,

solą, pieprzem, kminkiem (tłuczek przed ubijaniem moczyć w marynacie, można wbijać czosnek w mięso). Ziemniaki ugotować z liściem, potem dodać chrzanu i ubić. Plaster posypać koprem lub szczypiorem lub boczkiem, położyć na niego drugi plaster i obić dookoła żeby się skleiły. Panierować w jaju z solą, w bułce do całkiem suchego mięsa i smażyć tylko na smalcu, pieprzyć gotowego gorącego schaba.

Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: