Jakich użyłbyś argumentów aby przekonać swojego rówieśnika do przeczytania „Innego Świata” Gustawa Herlinga-Grudzińskiego?


Więcej zszywek z tablicy

Ulubione

Szybkie ciasto jogurtowe z ...
Ciasto gruszkowe
Ciasto jogurtowe z owocami ...
przekąski
CIASTKA Z MASZYNKI
Napoleonka w 15 minut
Tureckie chlebki z kurczaki...
OBŁĘDNIE PYSZNE BABECZKI z ...
Sernik z krówką i orzeszkam...
Ja na redukcji on na masie ...
Pyszne ciasto bez pieczenia...
3Bit Składniki: - duże opak...
Gofry chrupiące
Ciacha
Czekoladowe ciasto dyniowe
Bajgle pizzowe, czyli pizza...
Schab w mleku według Kuroni...
Leczo z mięsem mielonym 500...
Niebiańskie Ciasto Czekolad...
Kokosowe ciasto z jagodami
Ciasto z cynamonowym jabłki...
Krucha tarta z budyniem o s...
Ciasto jogurtowe z truskawk...
Truskawkowy sernik na zimno
Składniki: (na formę 24x32 ...
Mielone roladki nadziewane ...
kurczaczek3891

kurczaczek3891

Dodane 11.08 o 20:23
Obserwuj

Schab w mleku według Kuronia Mięso jest soczyste,

kruche i delikatne. Może być podawane na ciepło, z sosem postałym w czasie pieczenia,bądź na zimno jako pyszna, domowa wędlina. ok. 1 kg schabu sól kilka ząbków czosnku ok. 1 litra mleka Mięso dobrze natrzeć solą i zostawić na minimum 1 godz. w lodówce. Ja zazwyczaj zostawiam na noc. Czosnek pokroić w plastry i obłożyć nim schab. Mięso umieścić w naczyniu, w którym ma być pieczone i zalać mlekiem. Powinno być go co najmniej do połowy wysokości schabu. Piekarnik nagrzać do temp. 180 C. Piec 1,5 godz. Podczas pieczenia często polewać. Gdyby dużo płynu wyparowało, należy uzupełnić gorącym mlekiem. Aby zrobić sos, należy zmiksować blenderem powstały w czsie pieczenia płyn i ewentualnie zredukować.

Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: