Seler naciowy , papryka czerwona , makaron , sałata
czerwona posypać fetą i szczypiorkiem z odrobiną oliwy z oliwek. Słoik do pracy. Kolejność dowolna i wybór tego co lubimy w stosunku do naszej diety .Można zamienić na pomidorki , ryż , soczewica ,ciecierzyca ,fasolka świeża , biała fasola lub czerwona, sałata jaka jest dostępna , ogórek. Liście młode z buraków surowe lub większe gotowane oraz bardzo smaczne liście ugotowane z kalafiora lub brokuła . Wszystko ukladamy i komponujemy według uznania zawsze z dodatkiem oliwy lub oliwek oraz własnych upodobań ocet balsamiczny o dowolnym smaku .Szybko i smacznie. Gotujemy w wodzie lub na parze .Sezonowe smaki .
Polubili:
irina158
Użytkownicy także przypinają:
2
1
0
[Tags] Drożdżowe zajączki na Wielkanoc w tym w ...
fotoamator Pięknie wyglądają i pewnie są smaczne.