Więcej zszywek z tablicy

ciasta

Babka czekoladowa
...
SERNIK BRZOSKWINIOWY '...
Ciasto jogurtowe z truskawk...
Ciasto z ciepłymi lodami.(p...
bardzo dobre NIEKALORYCZNE ...
Kopiec kreta "Ciasto j...
Kokosowy puch bez pieczenia
Magiczna babka. Przepis po ...
Lekki serniczek na zimno z ...
KOPIEC KRETA bez pieczenia
...
Sernik TWIX

Przepis po kli...
Rafaello na krakersach bez ...
Z kiwi
Biszkopt: 4 jaja ½ szklanki...
Delikatny jabłecznik na ser...
SERNIK Z OREO 500g mieloneg...
Przepis na pyszne ciasto be...
15 - 20 sztuk herbatników t...
Tort śmietanowy z toffi Bar...
Tort urodzinowy/tort niespo...
Biszkopt: – 5 średnich jaj ...
Ciasto czekoladowe "Pl...
dietetyczna szarlotka w 15 ...
Przepiękne ciasto czekolado...
Sernik nowojorski Spód Skła...
Agu_xd

Agu_xd od Klaudyna95

Dodane 5.02 o 13:00
Obserwuj
Sernik nowojorski Spód Składniki: 150g ciastek digestive łyżka cukru pudru 80g masła Masło rozpuścić, dodać pokruszone ciasteczka i cukier. Masą wylepić dno tortownicy o średnicy 23cm. Schłodzić w lodówce na czas przygotowywania masy serowej. Masa serowa Składniki: 1kg serka Philadelphia szklanka kwaśnej śmietany szklanka cukru łyżka esencji waniliowej skórka otarta z jednej cytryny 4 duże jaja 4 łyżki mąki pszennej Wszystkie składniki krótko zmiksować, tylko do połączenia się ich. Masę wylać na schłodzony spód. Formę* z sernikiem wstawić do większego naczynia wypełnionego do połowy wysokości tortownicy gorącą wodą. Piec w 180ºC przez 30 minut, po tym czasie zmniejszyć temperaturę do 150ºC i piec kolejnych 40 minut - wierzch sernika powinien być ścięty. Na ok. 10 minut przed końcem pieczenia delikatnie wysunąć sernik z piekarnika i rozprowadzić na jego wierzchu polewę z kwaśnej śmietany(200g kwaśnej śmietany wymieszane z 2 łyżkami cukru pudru). Upieczony pozostawić w piekarniku do całkowitego wystudzenia, a następnie schłodzić go najlepiej przez całą noc w lodówce. Smacznego!

Sernik nowojorski Spód Składniki: 150g ciastek digestive

łyżka cukru pudru 80g masła Masło rozpuścić, dodać pokruszone ciasteczka i cukier. Masą wylepić dno tortownicy o średnicy 23cm. Schłodzić w lodówce na czas przygotowywania masy serowej. Masa serowa Składniki: 1kg serka Philadelphia szklanka kwaśnej śmietany szklanka cukru łyżka esencji waniliowej skórka otarta z jednej cytryny 4 duże jaja 4 łyżki mąki pszennej Wszystkie składniki krótko zmiksować, tylko do połączenia się ich. Masę wylać na schłodzony spód. Formę* z sernikiem wstawić do większego naczynia wypełnionego do połowy wysokości tortownicy gorącą wodą. Piec w 180ºC przez 30 minut, po tym czasie zmniejszyć temperaturę do 150ºC i piec kolejnych 40 minut - wierzch sernika powinien być ścięty. Na ok. 10 minut przed końcem pieczenia delikatnie wysunąć sernik z piekarnika i rozprowadzić na jego wierzchu polewę z kwaśnej śmietany(200g kwaśnej śmietany wymieszane z 2 łyżkami cukru pudru). Upieczony pozostawić w piekarniku do całkowitego wystudzenia, a następnie schłodzić go najlepiej przez całą noc w lodówce. Smacznego!

Zszywka przypięta także na tablicach:
Pomysły słodkości Ciasta dieta +340 innych
Zgłoś naruszenie

angela181

ktoś robił ? :-)

 |  25.03 o 6:37  

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: