Więcej zszywek z tablicy

Ulubione

sernik w cieście czekoladow...
Calzone pizza inaczej niż z...
Składniki (blaszka 24x40 cm...
placuszki z tostera (czas p...
Pizza z patelni (przepis po...
Składniki: 500 g piersi z k...
składniki: -4 placki tortil...
tortille z kurczakiem Skład...
Zupa meksykańska z mięsem m...
Super pomysł na fileta z ku...
Skład: 3 filety z kurczaka ...
Składniki (na blachę 23x37)...
Porcja dla 2 głodnych osób....
Domowe knopersy SKŁADNIKI: ...
USTA ADAMA
Laminowanie włosów - cała p...
ciasto Maxi King Składniki:...
15 Najlepszych Przepisów na...
Jak dobrać cienie pod kolor...
...
♥♥♥
DOMOWE WYBIELANIE ZĘBÓW Pot...
przeczytaj nie omijaj <333
uwielbiam takie połączenia :*
dagusia92c

dagusia92c od krzywa88

Dodane 27.10 o 15:07
Obserwuj
Skład: 3 filety z kurczaka szpinak (jeżeli wybierzemy ten mrożony to ok. 3 kostki) 200 g koncentratu pomidorowego 1 mozzarella 1 łyżka miodu 1łyżka ziół prowansalskich 5 ząbków czosnku sól pieprz olej A oto jak to zrobić: 1. Filety z kurczaka przekroić na pól i stłuc tłuczkiem. 2. Filety posolić i popieprzyć, a w tym czasie na patelnie wrzucić szpinak z jedną łyżką oleju, dodać 2 ząbki czosnku, sól i pieprz oraz przesmażyć kilka minut. 3. Przygotowane wcześniej filety posmarować szpinakiem i zawinąć w roladki. 4. Naczynie żaroodporne polać niewielką ilością oleju i ułożyć roladki. 5. W miseczce rozrobić przecier pomidorowy z ¾ szklanki wody, dodaję miód, zioła prowansalskie, sól, pieprz i 3 ząbki czosnku. 6. Tak przygotowanym sosem polać roladki i ułożyć na każdej plasterek mozzarelli oraz posypać odrobiną ziół prowansalskich. 7. Roladki piec w piekarniku nagrzanym do 200oC przez ok. 30 min, na koniec ustawić piekarnik na pieczenie z góry i piec 5 min.

Skład: 3 filety z kurczaka szpinak (jeżeli wybierzemy

ten mrożony to ok. 3 kostki) 200 g koncentratu pomidorowego 1 mozzarella 1 łyżka miodu 1łyżka ziół prowansalskich 5 ząbków czosnku sól pieprz olej A oto jak to zrobić: 1. Filety z kurczaka przekroić na pól i stłuc tłuczkiem. 2. Filety posolić i popieprzyć, a w tym czasie na patelnie wrzucić szpinak z jedną łyżką oleju, dodać 2 ząbki czosnku, sól i pieprz oraz przesmażyć kilka minut. 3. Przygotowane wcześniej filety posmarować szpinakiem i zawinąć w roladki. 4. Naczynie żaroodporne polać niewielką ilością oleju i ułożyć roladki. 5. W miseczce rozrobić przecier pomidorowy z ¾ szklanki wody, dodaję miód, zioła prowansalskie, sól, pieprz i 3 ząbki czosnku. 6. Tak przygotowanym sosem polać roladki i ułożyć na każdej plasterek mozzarelli oraz posypać odrobiną ziół prowansalskich. 7. Roladki piec w piekarniku nagrzanym do 200oC przez ok. 30 min, na koniec ustawić piekarnik na pieczenie z góry i piec 5 min.

Zszywka przypięta także na tablicach:
Ulubione Pomysły Pomysły Pyszności TO DO +743 innych
Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

amandala77

Zrobiłam pychota polecam

 |  21.02 o 14:48  

szparkotka

I ja polecam, właśnie zjadłam.. pycha:-) troszkę zmieniłam przepis, obsmazylam najpierw w jajku i bułce tartej i dodałam po trochu sera w środek razem ze szpinakiem.. mniami

1  |  5.11 o 18:05  

schery_95

polecam !!! dziś robiłam :3

 |  3.11 o 0:47  

aga3misia

Smaczny pomysł:)

 |  2.11 o 19:34  

lil0

wygląda przepysznie;)

 |  31.10 o 14:02  

pinakollada

zrobiłam i smakowało :)

 |  27.10 o 21:59  

sloneczko630

Zrobiłam wg podanego przepisu, nie zdjęcia, polecam dla ludzi lubiących coś nowego w kuchni ;)

 |  27.10 o 18:15  

agnieszkapawlik85

POLECAM... :) Robiłam dzisiaj i jak to mówią NIEBO W GĘBIE :) Proponuję tylko obtoczyc w bułce tartej i podsmażyc.. REWELACJA podawac z pieczonymi ziemniakami :) Smacznego...

3  |  26.10 o 15:03  

PaatkaS

robiłam według przepisu ale do wysmarowania naczynia uzyłam masła zamiast oleju i zanim włożyłam je do naczynia to obtoczylamw mące. Reszta według przepisu. Roladki wyszły NIEBO W GĘBIE:) Warto zrobić ; )

1  |  24.10 o 20:12  

MojaAgatka

Uwielbiam szpinak. U mnie dziś pierogi ze szpinakiem i białym serem:)

 |  19.10 o 15:01   Pokaż odpowiedzi
Zobacz więcej komentarzy

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: