Czy komputeryzacja świata współczesnego niesie z sobą liczne niebezpieczeństwa?


Więcej zszywek z tablicy

Kuchnia

Składniki: Spód: * 160 g he...
Waniliowe ptasie mleczko w ...
Słodkości <3 Raz spróbuj...
Ciasto latte machiato ♥♥♥ W...
Placki po węgiersku ♥♥♥ Naj...
Krakersik ♥♥♥ Pyszny bez pi...
Sałatka warstwowa z brokułe...
Mini tortille♥♥♥ Super pomy...
SERNIK SNICKERS! <3
mus Kinder Bueno <3
<...
SKŁADNIKI:

na trzy całkiem...
Bardzo szybki a jeszcze bar...
Przepyszny kurczak w sosie ...
Składniki: •	3 banany, •	40...
Nalewka czekoladowa <3 P...
LIKIER KUKUŁKA ♥♥♥ Dziewczy...
Domowe Malibu&Advocat&a...
Czekoladowy mus z Baileys ♥...
Bardzo szybki a jeszcze bar...
Sernik latte macchiato bez ...
Sernik latte macchiato bez ...
LIKIER Werther's Origi...
Likier Czekoladnica... Idea...
Placki po węgiersku ♥♥♥ Naj...
Kinder Country bez pieczeni...
Sernik latte macchiato bez ...
adusia3009

adusia3009

Dodane 29.12 o 18:51
Obserwuj
Składniki: •	3 banany, •	400 ml śmietany kremówki, •	3 szklanki mleka, •	polewa karmelowa, •	1/2 szklanki cukru pudru, •	1/4 szklanki roztopionego masła, •	250 g serka mascarpone, •	ok. 45 herbatników, •	2 opakowania budyniu waniliowego... Przygotowanie: Pokrusz herbatniki i wymieszaj z roztopionym masłem. Powstałą masę uformuj na kształt sześcianów (najlepiej w formie), dobrze rozprowadzając i dociskając do dna, a następnie, aby spód ciasta dobrze stężał, wstaw na 2 godz. do lodówki. Wymieszaj serek z połową śmietanki i cukrem pudrem. Równomiernie rozprowadź ją na spodzie ciasta. Banany pokrój w plastry i ułóż na masie kremowej. Przygotuj budyń, a gdy ostygnie wylej go ostrożnie na banany. Resztę śmietanki ubij i rozprowadź ją na wierzchu. Umieść gotowe ciasto w lodówce na całą noc (lub chociaż minimum 3 godziny). Przed podaniem polej karmelową polewą.

Składniki: • 3 banany, • 400 ml śmietany kremówki,

• 3 szklanki mleka, • polewa karmelowa, • 1/2 szklanki cukru pudru, • 1/4 szklanki roztopionego masła, • 250 g serka mascarpone, • ok. 45 herbatników, • 2 opakowania budyniu waniliowego... Przygotowanie: Pokrusz herbatniki i wymieszaj z roztopionym masłem. Powstałą masę uformuj na kształt sześcianów (najlepiej w formie), dobrze rozprowadzając i dociskając do dna, a następnie, aby spód ciasta dobrze stężał, wstaw na 2 godz. do lodówki. Wymieszaj serek z połową śmietanki i cukrem pudrem. Równomiernie rozprowadź ją na spodzie ciasta. Banany pokrój w plastry i ułóż na masie kremowej. Przygotuj budyń, a gdy ostygnie wylej go ostrożnie na banany. Resztę śmietanki ubij i rozprowadź ją na wierzchu. Umieść gotowe ciasto w lodówce na całą noc (lub chociaż minimum 3 godziny). Przed podaniem polej karmelową polewą.

Polubili: ik kotus1 listek1234 mikaigo dmii zook Milkaaaa Majunia1692 SaraDrake moniiiaa1 oraz 16 innych użytkowników
Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: