Perkusyjny instrument muzyczny- bęben


Więcej zszywek z tablicy

Jedzonko

Naleśniki z Pieczarkami i S...
Zapiekanka ziemniaczana z m...
Pstrąg z masłem, koperkiem ...
Kurczak duszony z młodymi z...
Proste ciasto z rabarbarem ...
Składniki na ciemną masę: 2...
pyszne ciasto na gofry. Pol...
Leniwe - podstawowy przepis...
Sałatka z kurczakiem i sere...
Zapiekane tortille z kurcza...
Zapiekanka z tortellini. Pr...
Grzanki z mozzarellą
Chrupiące pieczarki w serow...
Kurczak w sosie śmietanowo-...
SMAŻONE KANAPKI Z SZYNKĄ I ...
Składniki 300g mrożonego lu...
Najlepsze brownie na świeci...
GORĄCA CZEKOLADA W 10 MINUT...
Rogaliki drożdżowe z nadzie...
Rogaliki kryzysowe - z trze...
NAJLEPSZE SPAGHETTI BOLOGNE...
Chleb faszerowany serem i m...
Kuleczki ziemniaczane w pan...
domowa zupa krem z brokuł/g...
...
Przepyszny kurczak w sosie ...
Cytrynowa1

Cytrynowa1 od milo51

Dodane 19.02 o 1:14
Przypięte z Składniki 300g...
Obserwuj

Składniki 300g mrożonego lub 500g świeżego brokuła

500g tortelloni z nadzieniem np. szpinak i ricotta 200g pieczarek 500g passaty pomidorowej (karton) lub 400g pomidorów w kawałkach (puszka) 150g startego żółtego sera sól pieprz bazylia 5-6 os. 15 min łatwe przystępne Przygotowanie Mrożonego brokuła rozmrozić, świeżego ugotować na pół twardo w osolonej wodzie. Tortelloni gotować 2 minuty w osolonej wodzie. Pieczarki obrać i pokroić na kawałki lub plasterki. Piekarnik nagrzać do 180 stopni. Formę do zapiekania natłuścić. Pomidory doprawić solą, pieprzem i bazylią. Wymieszać brokuła, pieczarki i tortelloni. Warzywa przełożyć do formy i posypać serem. Piec 35 minut.

Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: