Zgłoś naruszenieZgłoś naruszenie

Więcej zszywek z tablicy

Gotujemy

Ciasto czekoladowe :-D
Ciasto francuskie z kurczak...
Deser z bezów, masy kajmako...
Malinowa pychota z budyniow...
Tort Rocher
Szybki Trzy Bit
KRUCHY TORT KRAKOWSKI staro...
Ciasto francuskie z kurczak...
Ciasto Marysieńka
Zapiekane naleśniki z szynk...
zdrowe-placuszki-brokułowe-...
Krokiety szpinakowe Mogą by...
Kurczak w chrupiącym cieści...
Skrzydełka z kurczaka ala KFC
Makaron ze szpinakiem i sos...
Składniki: * 500ml mleka 2%...
Składniki 6 plastrów schabu...
Bomby serowo-czosnkowe Skla...
Ciasto snikers
tort z miodowym kremem bezg...
Naleśniki ze szpinakiem, fe...
PIERNIKI NA CHOINKĘ
Przyjemność i Brandy Snaps
Kotleciki siekane Składniki...
Domowe zapiekanki "Prz...
Składniki na około 14 choin...
Obserwuj profil
natalka414

natalka414 od MaJe_CzKa222

Dodane 19.11 o 20:38
Przypięte po raz pierwszy przez MaJe_CzKa222
 7735
Składniki 6 plastrów schabu 20 dag fasolki szparagowej zielonej 1/2 papryki czerwonej kawałek pora 15 dag sera żółtego czubrica zielona do smaku pieprz czarny świeżo mielony do smaku 2 jajka bułka tarta do panierowania 4 łyżki sezamu do panierowania olej do smażenia Sposób przygotowania 1. Płaty schabu rozbijamy na cieniutkie plastry,posypujemy z każdej strony czubricą zieloną.Odstawiamy na 20 minut do lodówki 2. W tym czasie gotujemy w osolonym wrzątku fasolkę szparagową na półmiękko,odcedzamy zostawiamy do wystygnięcia. Por kroimy w krążki, paprykę czerwoną w paseczki,ser żółty ścieramy na tarce jarzynowej. 3. Układamy warzywa na mięsie równomiernie,posypujemy startym serem,zawijamy w roladki,panierujemy w rozkłóconym jajku z solą oraz bułce tartej wymieszanej z sezamem,smażymy na oleju pod przykryciem na wolnym ogniu aż będą miękkie i upieczone w środku.

Składniki 6 plastrów schabu 20 dag fasolki szparagowej zielonej 1/2 papryki czerwonej kawałek pora 15 dag sera żółtego czubrica zielona do smaku pieprz czarny świeżo mielony do smaku 2 jajka bułka tarta do panierowania 4 łyżki sezamu do panierowania olej do smażenia Sposób przygotowania 1. Płaty schabu rozbijamy na cieniutkie plastry,posypujemy z każdej strony czubricą zieloną.Odstawiamy na 20 minut do lodówki 2. W tym czasie gotujemy w osolonym wrzątku fasolkę szparagową na półmiękko,odcedzamy zostawiamy do wystygnięcia. Por kroimy w krążki, paprykę czerwoną w paseczki,ser żółty ścieramy na tarce jarzynowej. 3. Układamy warzywa na mięsie równomiernie,posypujemy startym serem,zawijamy w roladki,panierujemy w rozkłóconym jajku z solą oraz bułce tartej wymieszanej z sezamem,smażymy na oleju pod przykryciem na wolnym ogniu aż będą miękkie i upieczone w środku.

stobejczyk

Fajne, dziś wykorzystam

18.11 o 13:01   1  | 

, aby dodać komentarz.

Polubili Lubię

oraz 189 innych użytkowników

Zszywka przypięta na tablicach:

Także przypięli do swoich tablic:

Użytkownicy także przypinają:

ZMIEŃ TŁO ZMIEŃ STYL
DO GÓRY