Więcej zszywek z tablicy

roladki roladeczki

Rolada serowa bez pieczenia
Roladki z marynowaną papryk...
Roladki z serem feta
Roladki drobiowe z farszem ...
Roladki drobiowe Składniki:...
Rolada z mięsa mielonego, n...
Nadziane roladki ze schabu :)
Roladki kurczaka zawijane w...
Składniki 6 plastrów schabu...
Roladki z piersi kurczaka
Roladki schabowe z szynką, ...
Polonezy (Roladki schabowe ...
Rolada Serowa
ewakalinowska24

ewakalinowska24 od Justynaszolich

Dodane 25.05 o 10:45
Obserwuj
Składniki 6 plastrów schabu 20 dag fasolki szparagowej zielonej 1/2 papryki czerwonej kawałek pora 15 dag sera żółtego czubrica zielona do smaku pieprz czarny świeżo mielony do smaku 2 jajka bułka tarta do panierowania 4 łyżki sezamu do panierowania olej do smażenia Sposób przygotowania 1. Płaty schabu rozbijamy na cieniutkie plastry,posypujemy z każdej strony czubricą zieloną.Odstawiamy na 20 minut do lodówki 2. W tym czasie gotujemy w osolonym wrzątku fasolkę szparagową na półmiękko,odcedzamy zostawiamy do wystygnięcia. Por kroimy w krążki, paprykę czerwoną w paseczki,ser żółty ścieramy na tarce jarzynowej. 3. Układamy warzywa na mięsie równomiernie,posypujemy startym serem,zawijamy w roladki,panierujemy w rozkłóconym jajku z solą oraz bułce tartej wymieszanej z sezamem,smażymy na oleju pod przykryciem na wolnym ogniu aż będą miękkie i upieczone w środku.

Składniki 6 plastrów schabu 20 dag fasolki szparagowej

zielonej 1/2 papryki czerwonej kawałek pora 15 dag sera żółtego czubrica zielona do smaku pieprz czarny świeżo mielony do smaku 2 jajka bułka tarta do panierowania 4 łyżki sezamu do panierowania olej do smażenia Sposób przygotowania 1. Płaty schabu rozbijamy na cieniutkie plastry,posypujemy z każdej strony czubricą zieloną.Odstawiamy na 20 minut do lodówki 2. W tym czasie gotujemy w osolonym wrzątku fasolkę szparagową na półmiękko,odcedzamy zostawiamy do wystygnięcia. Por kroimy w krążki, paprykę czerwoną w paseczki,ser żółty ścieramy na tarce jarzynowej. 3. Układamy warzywa na mięsie równomiernie,posypujemy startym serem,zawijamy w roladki,panierujemy w rozkłóconym jajku z solą oraz bułce tartej wymieszanej z sezamem,smażymy na oleju pod przykryciem na wolnym ogniu aż będą miękkie i upieczone w środku.

Zszywka przypięta także na tablicach:
kuchnia Kulinarnie kuchnia jedzenie +195 innych
Zgłoś naruszenie

stobejczyk

Fajne, dziś wykorzystam

1  |  18.11 o 13:01  

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: