Więcej zszywek z tablicy

Pomysły

ciastka z płynną czekoladą ...
Coś dobrego na dobranoc Smo...
SKŁADNIKI: 6 średniej wielk...
Płatki owsiane wymieszaj z ...
125 g masła
100 g gorzkiej ...
wow. *_*
;D. ;P
diy, teddy bear, sock, baby
Przydatne 2
...
bronzer :) czas wypróbować :P
plan tygodnia
dziennik - kontrola postępó...
łapacz snów
papierowe rolki - nie wyrzu...
...
zakładka
...
cool
....
Mmmm... PYCHA :)
czekoladowe ciasteczka owsi...
Blondie z jagodami – 
ciast...
...
great idea :)
porządek na biurku
flybirdisfree

flybirdisfree od zoom

Dodane 6.01 o 11:32
Obserwuj
SKŁADNIKI: 6 średniej wielkości bananów śmietanka tortowa 36%, Śnieżka do zagęszczenia Toffi krówka 1 puszka czekolada gorzka (tylko do posypki) Herbatniki maślane zwykłe margaryna do pieczenia 150 gram JAK PRZYGOTOWAĆ BANOFFEE PIE: Ciasto jest warstwowe: 3 warstwy bananów, 2 warstwy toffee, 2 warstwy śmietanki.  1. Herbatniki ugnieść na miazgę, margarynę rozpuścić, połączyć herbatniki z margaryną, przełożyć do wyłożonej folią tortownicy. Ułożyć równo łyżką spód ciasta. 2. Banany pokroić w plasterki. Najlepiej 2 banany na jedną warstwę. Położyć pierwszą warstwę bananów. 3. Puszkę Toffee otworzyć. Wyłożyć na banany warstwę toffi (1/2 puszki). 4. Śmietankę ubić z śnieżką na twardą masę. Podzielić na dwie części. Wyłożyć na toffee jedną część śmietanki. 5. Powtórzyć proces: banany, toffee, śmietanka. 6. Na wierzch wyłożyć dekoracyjnie ostatnią część bananów i posypać startą czekoladą. 7. Włożyć do lodówki na minimum 2 godziny.  INFORMACJE DODATKOWE Nie krój wszystkich bananów od razu, aby nie ściemniały.Spód ciasta można przygotować również na bardziej skomplikowany sposób. Wystarczy dodać do ciastek pokruszone migdały i orzechy laskowe. Wszystko wyłożyć do tortownicy i zapiec przez 10 - 15 minut w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni. Bez pieczenia też dobre :)  Przewidywana cena: do 17 zł Czas wykonania: 20 minut Czas oczekiwania: 2 godziny

SKŁADNIKI: 6 średniej wielkości bananów śmietanka

tortowa 36%, Śnieżka do zagęszczenia Toffi krówka 1 puszka czekolada gorzka (tylko do posypki) Herbatniki maślane zwykłe margaryna do pieczenia 150 gram JAK PRZYGOTOWAĆ BANOFFEE PIE: Ciasto jest warstwowe: 3 warstwy bananów, 2 warstwy toffee, 2 warstwy śmietanki. 1. Herbatniki ugnieść na miazgę, margarynę rozpuścić, połączyć herbatniki z margaryną, przełożyć do wyłożonej folią tortownicy. Ułożyć równo łyżką spód ciasta. 2. Banany pokroić w plasterki. Najlepiej 2 banany na jedną warstwę. Położyć pierwszą warstwę bananów. 3. Puszkę Toffee otworzyć. Wyłożyć na banany warstwę toffi (1/2 puszki). 4. Śmietankę ubić z śnieżką na twardą masę. Podzielić na dwie części. Wyłożyć na toffee jedną część śmietanki. 5. Powtórzyć proces: banany, toffee, śmietanka. 6. Na wierzch wyłożyć dekoracyjnie ostatnią część bananów i posypać startą czekoladą. 7. Włożyć do lodówki na minimum 2 godziny. INFORMACJE DODATKOWE Nie krój wszystkich bananów od razu, aby nie ściemniały.Spód ciasta można przygotować również na bardziej skomplikowany sposób. Wystarczy dodać do ciastek pokruszone migdały i orzechy laskowe. Wszystko wyłożyć do tortownicy i zapiec przez 10 - 15 minut w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni. Bez pieczenia też dobre :) Przewidywana cena: do 17 zł Czas wykonania: 20 minut Czas oczekiwania: 2 godziny

Zszywka przypięta także na tablicach:
Kuchnia Pomysły kuchniia mniam! +100 innych
Zgłoś naruszenie

arye

pychotka :D

 |  2.02 o 20:00  

daylightx3

banofee <3

 |  5.01 o 12:57   Pokaż odpowiedzi

angela97rr

taka mała czy ta podłuzna

 |  27.12 o 21:34   Pokaż odpowiedzi

zoom

jedna paczka .

 |  27.12 o 21:32  

angela97rr

a ile tych herbatnikow

 |  27.12 o 21:14  

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: