Więcej zszywek z tablicy

Mmmm...

Jak ktoś ma ochotę na prawd...
Kochane pamiętajcie ♥
Jeśli...
Zupa z serc drobiowych a�...
Przepis na karmelowe frappu...
Zapiekane kanapki.

"S...
jajko w bułce
Kawa mrożona:
- kawa rozpus...
Zapiekane bułeczki z jajkam...
Jelly shots czyli niegrzecz...
.Jello shots - galaretkowe ...
...
Składniki na ciasto czekola...
Składniki na 12 dużych krem...
Składniki : 1 szklanka ciep...
Kawowa Panna Cotta

 porcja...
morelowanimfa

morelowanimfa od wero_nika18

Dodane 1.08 o 22:52
Obserwuj
Składniki na ciasto czekoladowe ciemne:

50 g gorzkiej czekolady
50 g masła
5...

Składniki na ciasto czekoladowe ciemne:


50 g gorzkiej czekolady
50 g masła
5...

Zszywka przypięta także na tablicach:

Przepis na ciasto :)

Pomysły

Ulubione

Żarełko

+131 innych
Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Love_in_books

Robiłam wyszedł świetny. wszyscy byli zachwyceni!

 |  24.09 o 17:05  

wero_nika18

przepis z www.mojewypieki.com/

 |  1 6.08 o 16:38  

elasz

A u mnie z braku Maltisers-ów powstał sernik kajmakowy, właśnie chłodzi się w lodówce

1  |  3.08 o 6:30  

acaritare

Jeśli można zakochać się w jedzeniu, to właśnie się zakochałam. Jutro biorę się za to ciacho!

 |  3.08 o 1:09  

Zaurka

gibe *-*

 |  30.07 o 13:35  

JULKA222D

robiłam z moją sisi wyszło mega pycha polecam :)

 |  26.07 o 17:07  

agawa9

mmmmmmmm-jeśli smakuje tak jak wygląda to jest boski ;)

 |  24.07 o 13:24  

wero_nika18

Wykonanie Na paterze ułożyć ciemny blat, posmarować grubą warstwą kremu czekoladowego. Przykryć jasnym blatem. Wierzch i boki grubo posmarować kremem. Ozdobić Malteserami przyklejając je do kremu jeden obok drugiego. Schłodzić.

 |  13.07 o 20:49  

wero_nika18

Gotowe ciasto przelać do okrągłej formy o średnicy 20 cm, wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w temperaturze 175ºC przez około 25 minut, lub do tzw. suchego patyczka. Wyjąć, wystudzić. Krem z mlecznej czekolady i kawy: 500 ml śmietany kremówki 36% 1 łyżka kawy zbożowej 350 g mlecznej czekolady, posiekanej 2 łyżki cukru pudru W garnuszku podgrzać śmietanę kremówkę, do wrzenia. Zdjąć z palnika, dodać cukier, kawę i wymieszać. Dodać posiekaną czekoladę, odstawić do jej roztopienia, co pewien czas mieszając. Wystudzić i schłodzić w lodówce przez 12 godzin (całą noc). Przed samym przełożeniem tortu ubić (końcówkami do ubijania białek) do otrzymania gęstego kremu, uważając, by go nie 'przebić' (zwarzyłby się natychmiast). Dodatkowo: 4 opakowania Malteserów (ok. 120 g każde opakowanie)

 |  13.07 o 20:49  

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: