


Składniki:
1 zupka chińska
3 jajka ugotowane na twardo
1 puszka kukurydzy
1 papryka czerwona
1 cebula
250 g. szynki
4 ogórki korniszony
3 łyżki majonezu
2 łyżki jogurtu naturalnego
sól, pieprz
Wykonanie:
Makaron z zupki pokruszyć do miseczki, dodać dołączone przyprawy.
Zalać wrzątkiem, tylko tyle żeby przykryło makaron.
Przykryć talerzykiem i zostawić do napęcznienia.
Jajka, szynkę i warzywa pokroić w kostkę. Dodać odsączoną kukurydzę.
Wsypać przestudzony makaron, przyprawić solą i pieprzem, na koniec dodać
majonez i jogurt. Wymieszać i wstawić do lodówki . #sałatka #makaron
Polubili:
Nutka_88
cosimo23321
ulcysia
MagdalenaGut
Angelfryz
Juusta
Jagodaimalina
aga895
Kingadb
Aska2701
oraz 27 innych użytkowników
Użytkownicy także przypinają:
Reklama:
MartaBurka
też lubię