Więcej zszywek z tablicy

jedzonko

leczo z parówek
Kurczak w picie.

Można kup...
SHOARMA Z KURCZAKA.

Składn...
Mega szybki obiad.... Zobac...
Duszona wolowina
gulasz drobiowy z pieczarkami
Pyszna zapiekanka....
Przep...
soki
żeberka duszone po polsku
Burrito z mięsem i papryką
Gyros z karkówki z papryką
Kieszonki schabowe z piecza...
Kotlety ze schabu zapiekane...
zapiekanka z kurczakiem
Odrywany chlebek ziołowo se...
Szpinak - przepisy: Tarta

...
Placuszki  bananowe. 

Skła...
Łatwe ciasto pomarańczowe

...
Pomysł na obiad: tarta z po...
krokiety cebulowe
soki naturalne
rozetki z puree ziemniaczanego
warkocz z ciasta francuskie...
KOTLETY Z KASZY GRYCZANEJ
p...
kurczak w kukurydzianej pan...
zapiekanka ziemniaczana z m...

Więcej zszywek ze źródła

scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net

Mmmm.... ... ... CC: <3.<3 na co dzień :) ... Poproszę! wazon

Składniki:


• 2 kajzerki
• 4 pieczarki
• Wędlina/kiełbasa/boczek (nie dużo)
• Mała cebulka
• Sól, pieprz do smaku
• 2 plastry sera żółtego
• Tłuszcz do smażenia

Przygotowanie:

Cebulkę obieramy, kroimy w kostkę, podsmażamy. Pieczarki myjemy, kroimy na drobne plasterki, dodajemy do cebuli, chwile dusimy razem. Do całości dodajemy sól, pieprz i wędlinę pokrojoną w kostkę. Smażymy całość 2-3 minuty. Z kajzerki ścinamy wierzch i wybieramy miąższ. Pieczarki z cebulką i wędliną przekładamy do kajzerki, na wierzch kładziemy plasterek żółtego sera. Piec w temperaturze 180 stopni przez ok. 10-12 minut.

Polubili: DreamGirl92
Zszywka przypięta także na tablicach:
przepisy Pomysły Pomysły Ulubione +38 innych
Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: