Więcej zszywek z tablicy

sos, dip

Tapenada – pasta z czarnych...
Hummus

    2 puszki ciecio...
Pasta z ciecierzycy i suszo...
Pasta z wędzonej makreli

3...
Pasta ze słonecznika

    1...
Prosta pasta z awokado

   ...
Najlepsza pasta jajeczna

 ...
Zdrowa pasta z jajek i awok...
Marynata do kurczaka miodow...
Sos czosnkowy

"Sos te...
Mój sos winegret do sałaty ...
Marynata miodowo-musztardow...
Dip majonezowo-miodowy

Wsp...
Beszamel - Béchamel


    6...
Sos winegret


    oliwa z ...
Sos pomidorowy (błyskawiczn...
Sos pieczarkowo- pomidorowy...
Pikantny sos paprykowo - po...
Tzatziki z serem twarogowym...
Tzatziki


    500ml jogurt...
Czerwone pesto z suszonych ...
Sos śmietanowo – czosnkowy ...
Czosnkowy dressing do sałat...
Paprykowa marynata do mięs ...
Sos jogurtowo – majonezowy ...
Pomidorowy dip/sos 



    ...
kawka1

kawka1

Dodane 16.03 o 13:27
Obserwuj
Sos koperkowy

Składniki:
- ½ pęczka koperku
- rzeżucha
- ¾ szklanki jogurtu naturalnego
- sól
- kilka ziarenek czarnego pieprzu

Sposób przygotowania sosu koperkowego:
Koperek i rzeżuchę umyć, osuszyć i drobno posiekać. Wymieszać z jogurtem, przyprawić do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem. Jeśli sos będzie zbyt rzadki, dodać 2 łyżki serka.

sos koperkowy najlepiej podawać z mięsem fondue i rybami z grilla.

Sos koperkowy


Składniki:
- ½ pęczka koperku
- rzeżucha
- ¾ szklanki jogurtu naturalnego
- sól
- kilka ziarenek czarnego pieprzu

Sposób przygotowania sosu koperkowego:
Koperek i rzeżuchę umyć, osuszyć i drobno posiekać. Wymieszać z jogurtem, przyprawić do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem. Jeśli sos będzie zbyt rzadki, dodać 2 łyżki serka.

sos koperkowy najlepiej podawać z mięsem fondue i rybami z grilla.

Polubili: inez77
Zszywka przypięta także na tablicach:
Smaczności <3 przepisy
Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: