Więcej zszywek z tablicy

kuchnia

Mozzarella Baked Gnocchi Bo...
Sałatka z pora i papryki
Żółta sałatka Składniki: 1 ...
Polędwiczka wieprzowa z pie...
Kotlety mielone Natalii
Karkówka pieczona w keczupi...
Surówka z brokuła i czerwon...
Gołąbki bez zawijania
Jezyczki sedziego (wg diety...
Gotowa w 10 minut! Wiosenna...
Młoda kapusta z koperkiem -...
Domowe Przekąski na Imprezę...
Curry z mango i kurczakiem ...
Schab gotowany w sosie z pi...
Racuchy na kefirze
SAŁATKA KRÓLEWSKA – HIT NA ...
***
Beza perfekcyjna, która zaw...
Jajka faszerowane w wersji ...
Sałatka brokułowa z tortell...
Słodko-pikantny kurczak po ...
Ciasto na pizze – najlepsze!
Przekąski na Imprezę w Wers...
Racuchy na kefirze
przepis na pyszny żurek na ...
obiad jednogarnkowy - gulas...
e_jasinska2

e_jasinska2 od MaJe_CzKa222

Dodane 15.05 o 21:42
Obserwuj
Surówka z brokuła i czerwonej papryki – Składniki: pół brokuła – po pozbawieniu twardej łodygi ok. 170g1 czerwona papryka – po pozbawieniu gniazd nasiennych ok. 210gpół puszki kukurydzy konserwowej – ok. 140g1 łyżka oleju rzepakowego lub oliwy z oliwek1 łyżka soku z cytrynysól i pieprz do smaku. Surówka z brokuła i czerwonej papryki – Wykonanie: Brokuła pozbawić twardych łodyg, pozostałość zetrzeć na tarce o dużych oczkach.Czerwoną paprykę pozbawić gniazd nasiennych, pokroić w małą kosteczkę.Kukurydzę odsączyć z zalewy.Wszystkie składniki wrzucić do jednej miski, dodać olej rzepakowy lub oliwę z oliwek oraz 1 łyżkę soku z cytryny (ewentualnie więcej do smaku – wedle uznania). Doprawić całość solą i pieprzem. Smacznego!

Surówka z brokuła i czerwonej papryki – Składniki:

pół brokuła – po pozbawieniu twardej łodygi ok. 170g1 czerwona papryka – po pozbawieniu gniazd nasiennych ok. 210gpół puszki kukurydzy konserwowej – ok. 140g1 łyżka oleju rzepakowego lub oliwy z oliwek1 łyżka soku z cytrynysól i pieprz do smaku. Surówka z brokuła i czerwonej papryki – Wykonanie: Brokuła pozbawić twardych łodyg, pozostałość zetrzeć na tarce o dużych oczkach.Czerwoną paprykę pozbawić gniazd nasiennych, pokroić w małą kosteczkę.Kukurydzę odsączyć z zalewy.Wszystkie składniki wrzucić do jednej miski, dodać olej rzepakowy lub oliwę z oliwek oraz 1 łyżkę soku z cytryny (ewentualnie więcej do smaku – wedle uznania). Doprawić całość solą i pieprzem. Smacznego!

Zszywka przypięta także na tablicach:
Sałatki Pomysły kuchnia przepisy +13 innych
Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: