Więcej zszywek ze źródła

moznaprzeczytac.pl

Nieco ponad rok temu miałam... Pomimo iż trafiłam na kryty... Nie mogę powiedzieć, że ksi... Chropowata okładka, jednoko... Muszę przyznać, że nie jest... Książka Lisy Jackson wciąga... „Dziewczyna z mgły” to hist... Polecam z czystym sumieniem... Polecam “Dwie twarze królow...

„Szakszuka.

Kuchnia Jerozolimy. Bez granic” zauroczyła mnie swoją formą. Mnogość ilustracji i ciekawe wątki historyczne sprawiają, że nie jest to przeciętna książka kucharska. Znajdziemy w niej m.in. przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, a także pyszne desery i napoje. Nidal Kersh stworzył coś naprawdę wyjątkowego i inspirującego. Połączył klasyczne potrawy pochodzące z Jerozolimy z takimi, które wywodzą się z innych krajów, jednak miały na niego wpływ.

Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: