Ocena etycznej postawy głównego bohatera „Konrada Wallenroda” Adama Mickiewicza


Więcej zszywek z tablicy

przepisy

Szyszki z ryżu i krówek z t...
Rozkrój ziemniaka :)

Ziemn...
Roladki z kurczakiem, sałat...
BATATOWE PANCAKES OWSIANE Z...
Owsianka piernikowa z banan...
Słodki, dietetyczny przysma...
Jeżyk z gruszki i winogron
podajemy do stołu
Szybkie ciastka PIEGUSKI 15...
Ciasto z bananami to szybki...
CZEKOLADOWA ROZKOSZ 8 sztuk...
Domowy przepis na pyszny ba...
Składniki

    CIASTO:
    ...
...
SKŁADNIKI:

Masa mleczna:

...
....
Chlebek z kurczakiem i sose...
Kurczak w kremowym sosie mu...
idealna przekąska na imprez...
jajko w bułce
Kup niekrojony chleb, natni...
Pierś z warzywami i serem w...
Creamy Garlic-Chicken Bundles
Składniki: (ok 10 krokietów...
Chlebek z kurczakiem i sose...
Bułki z wkładką 4 bułki 4 p...
Shiro0

Shiro0 od MaJe_CzKa222

Dodane 5.11 o 22:36
Obserwuj
Szyszki z ryżu i krówek z tej porcji wyszło mi ok. 40 małych szyszek ( papilotki mają średnicę 2,5 cm), na warunki domowe polecam jednak połowę porcji :) 300 g krówek (nie muszą być ciągutki, kruche też są ok) 1/2 kostki margaryny 1 łyżka słodkiego kakao 80 g ryżu preparowanego Krówki i margarynę topimy, dodajemy kakao, a gdy masa będzie płynna, dodajemy ryż. Szybki i dokładnie mieszamy. Nabieramy porcje gorącej masy (niestety, inaczej się nie da) i formujemy kulki. Przekładamy do papilotek lub na papier do pieczenia i odstawiamy do ostudzenia.

Szyszki z ryżu i krówek z tej porcji wyszło mi ok.

40 małych szyszek ( papilotki mają średnicę 2,5 cm), na warunki domowe polecam jednak połowę porcji :) 300 g krówek (nie muszą być ciągutki, kruche też są ok) 1/2 kostki margaryny 1 łyżka słodkiego kakao 80 g ryżu preparowanego Krówki i margarynę topimy, dodajemy kakao, a gdy masa będzie płynna, dodajemy ryż. Szybki i dokładnie mieszamy. Nabieramy porcje gorącej masy (niestety, inaczej się nie da) i formujemy kulki. Przekładamy do papilotek lub na papier do pieczenia i odstawiamy do ostudzenia.

Zgłoś naruszenie

planeciara123

o, kocham je!:) są naprawdę pyszne

 |  2.11 o 17:10  

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: