Kinetyczno- molekularna teoria budowy materii


Więcej zszywek z tablicy

Jedzonko :)

Banoffee Pie [tortownica o ...
&&&
Babeczki z piankowymi kapel...
Szyszki z ryżu i krówek z t...
Sernik zebra bez pieczenia ...
Delicje z bananem Składniki...
Placki jogurtowe z bananami...
Kopiec kreta SKŁADNIKI NA C...
Jabłecznik warstwowy z bitą...
Przepis na domowe toffifee ...
Składniki na około 14 choin...
SAŁATKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIE...
Ziemniaki w marynacie jogur...
SAŁATKA Z TUNCZYKIEM 4 małe...
186
...
Domowe ToffiFee :) po co pr...
Ciasteczka Twix
...
owocowe kanapki
lodowka kilka zasad bardzo ...
Krówka na miodzie z orzecha...
Kuleczki ziemniaczane Skład...
Pyszny omlet Składniki: dwa...
Składniki: - 4 łyżki cukru ...
cake
Mietuska1012

Mietuska1012 od MaJe_CzKa222

Dodane 12.01 o 22:01
Obserwuj
Szyszki z ryżu i krówek z tej porcji wyszło mi ok. 40 małych szyszek ( papilotki mają średnicę 2,5 cm), na warunki domowe polecam jednak połowę porcji :) 300 g krówek (nie muszą być ciągutki, kruche też są ok) 1/2 kostki margaryny 1 łyżka słodkiego kakao 80 g ryżu preparowanego Krówki i margarynę topimy, dodajemy kakao, a gdy masa będzie płynna, dodajemy ryż. Szybki i dokładnie mieszamy. Nabieramy porcje gorącej masy (niestety, inaczej się nie da) i formujemy kulki. Przekładamy do papilotek lub na papier do pieczenia i odstawiamy do ostudzenia.

Szyszki z ryżu i krówek z tej porcji wyszło mi ok.

40 małych szyszek ( papilotki mają średnicę 2,5 cm), na warunki domowe polecam jednak połowę porcji :) 300 g krówek (nie muszą być ciągutki, kruche też są ok) 1/2 kostki margaryny 1 łyżka słodkiego kakao 80 g ryżu preparowanego Krówki i margarynę topimy, dodajemy kakao, a gdy masa będzie płynna, dodajemy ryż. Szybki i dokładnie mieszamy. Nabieramy porcje gorącej masy (niestety, inaczej się nie da) i formujemy kulki. Przekładamy do papilotek lub na papier do pieczenia i odstawiamy do ostudzenia.

Zgłoś naruszenie

planeciara123

o, kocham je!:) są naprawdę pyszne

 |  2.11 o 17:10  

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: