Więcej zszywek z tablicy

Kuchnia

Jak długo gotować warzywa?
czas gotowania warzyw
Wytrawne naleśniki ze szpin...
Ruskie koltety
Niedzielny schab w warzywach
De volaille według Michela ...
Jedzenie do Pracy – TOP 15 ...
Zupa kalafiorowa
Tortilla z Chrupiącą Rybą i...
Domowa szynka Składniki: - ...
Rolada szpinakowa z kremowy...
Hit! Najlepsze calzone któr...
Składniki

Ciasto:

1,5 szk...
Kurczak zapiekany z warzywami
Zupa z kurczaka, kukurydzy ...
TORTILLA. Składniki: - 1 kg...
Szynka pieczona
Lane kluseczki babci Marysi...
KROKIETY ZIEMNIACZANE
ciasto: 500g mąki pszennej ...
Rosyjskie pieczone pierożki
Chińskie bułeczki z kurczakiem
Mleko kokosowe przepis
ROLADKI SCHABOWE Z SZYNKĄ, ...
Chleb pieczony z maslem czo...
Grochówka
Składniki:

200 g...

Więcej zszywek ze źródła

aduparosnie.pl

Ciasto Monte na kakaowym bi... Pijana śliwka Kurczak pieczony w piwie Puszyste racuchy z jabłkami Sałatka Żydowska Jabłecznik na kruszonce wed... "ruskie" kopytkow... Coleslaw :) surówka z kapusty Sałatka z surimi i makarone...
elka311

elka311 od AgataS90

Dodane 24.01 o 8:20 z

aduparosnie.pl

Obserwuj

Tortilla z Chrupiącą Rybą i Sosem Tatarskim

Zgłoś naruszenie

krn78

Proponuję podprażyć tortillę na suchej patelni po pół minuty z każdej strony (lub mniej, trzeba uważać, żeby nie spalić tortilli, a to bardzo łatwe). Będzie chrupiąca i smaczniejsza.

19.11 o 19:04    | 

, aby dodać komentarz.

Polubili Lubię
Zszywka przypięta na tablicach:

Użytkownicy także przypinają:

ZMIEŃ TŁO ZMIEŃ STYL
DO GÓRY