Więcej zszywek z tablicy

Pieczywo i bułki

Ekspresowy chleb na drożdża...
Chleb pszenny, drożdżowy, z...
Chałka drożdżowa z kruszonk...
Turecki chleb Pide - Ramada...
Bułki pszenno-razowe.
Przep...
Bułeczki drożdżowe z serem....
Chleb pszenny na drożdżach
Chleb pszenny codzienny na ...
Bułki na jogurcie.
Delikatn...
Chleb pszenny na zakwasie z...
Chleb pszenny na zakwasie.
...
Chlebek pita.
Chlebki pita ...
Zakwas chlebowy pszenny.
Z ...
Chleb pszenno–żytni na droż...
Pyszny domowy chleb.
Fajny ...
Chleb orkiszowy,
Bardzo faj...
Chleb z przepisu Dukana.
Ch...

Więcej zszywek ze źródła

kuchniamagdy.pl

Jak zrobić - Cukier wanilio... Ciasto mandarynka w czekola... Brownie z wiśniami Gidelskie obwarzanki.
Przep... Ciasto na upały „Malinowe o... Sernik z truskawkami na kru... Szarlotka z masą orzechową.... Orzechowy zawrót  głowy.
Cz... Ciasto makowo - kokosowe.
C...
KuchniaMagdy

KuchniaMagdy

Dodane 5.05 o 16:09 z

kuchniamagdy.pl

Obserwuj

Turecki chleb Pide - Ramadan Pidesi.


Poszerzając granice smaków sięgamy po przepis tradycyjnego chleba tureckiego. Jest to chleb płaski, pyszny, miękki w środku, o niezrównanym aromacie i smaku. Chrupiący wierzch posypany nasionami sezamu. Doskonały towarzysz do mięsa czy zupy.

Polubili: edytakk2
Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: