Więcej zszywek z tablicy

Jedzonko

AKSAMITNY KREM Z AWOKADO &l...
idealne pełnoziarniste nale...
Keto batoniki kokosowo-orze...
Fondant kajmakowy babeczki ...
Sałatka z brokułami
Milky Way bez pieczenia. Sk...
Ciasto kinder country
Tradycyjne śniadanie BT, ty...
na obiad ponownie dziś wlec...
UWAGA! To sphagetti, które ...
Brownie z fasoli - mocno cz...
Mega zdrowa i dobra pizza ;...
FIT RISOTTO Z KURCZAKIEM <3
Miodowe ciasteczka owsiane ...
Składniki na 8 placków: ½ -...
Bananowy sernik ja jogurcie...
Ciasteczka czekoladowo-bura...
Przepis na razowe bułki ze ...
Pychota! Maliny w roli głów...
Prosty przepis na zdrowe le...
cudowne rozpoczęcie dnia <3
PROSTY SERNIK z ciasteczkam...
konopers
Proste, szybkie, smaczne ja...
Egzamin zdany a ja piszę do...
Drugie śniadanie* Banan/mle...
Kllara

Kllara od ewelkaa1002

Dodane 24.03 o 18:57
Obserwuj
UWAGA! To sphagetti, które eksploduje w ustach ~ Dietetycznie Siostro! SPHAGETTI a`la CARBONARA Składniki na 2 porcje Makaron wybieracie takiego rodzaju jaki możecie aktualnie jeść. U mnie z mąki durum. Suchego około 150g. 5 suszonych pomidorów odciśniętych z oliwy Jedna nieduża cukinia 60g serka mascarpone 60g jogurtu naturalnego 1/2 łyżeczki skrobi kukurydzianej Pieprz, sól, kolendra świeża Ser starty typu chedar lub parmezan - oczywiście według uznania Przygotowanie Makaron gotujemy al dente. Cukinię ścieramy na małych oczkach. Na rozgrzanej patelni podsmażamy pokrojone pomidory, dorzucamy cukinię i doprawiamy solą, pieprzem i posiekanymi listkami kolendry. W miseczce miksujemy serek i jogurt aby się połączyły. Skrobię rozrabiamy w niewielkiej ilości wody (około 2 łyżki). Odcedzony makaron wsypujemy do garnczka, a na niego dajemy zawartość patelni i rozmieszany serek. Mieszamy szybko i podpalamy pod garnczkiem ogień. Teraz nie możemy doprowadzić do wrzenia i wlewamy wodę ze skrobią. Mieszamy energicznie, piprzymy znów do smaku. Tuż przed wrzeniem wyrzucamy całość do dużego półmiska. Gotowe. źródło: dietetyczniesiostro.blogspot.pl

UWAGA!

To sphagetti, które eksploduje w ustach ~ Dietetycznie Siostro! SPHAGETTI a`la CARBONARA Składniki na 2 porcje Makaron wybieracie takiego rodzaju jaki możecie aktualnie jeść. U mnie z mąki durum. Suchego około 150g. 5 suszonych pomidorów odciśniętych z oliwy Jedna nieduża cukinia 60g serka mascarpone 60g jogurtu naturalnego 1/2 łyżeczki skrobi kukurydzianej Pieprz, sól, kolendra świeża Ser starty typu chedar lub parmezan - oczywiście według uznania Przygotowanie Makaron gotujemy al dente. Cukinię ścieramy na małych oczkach. Na rozgrzanej patelni podsmażamy pokrojone pomidory, dorzucamy cukinię i doprawiamy solą, pieprzem i posiekanymi listkami kolendry. W miseczce miksujemy serek i jogurt aby się połączyły. Skrobię rozrabiamy w niewielkiej ilości wody (około 2 łyżki). Odcedzony makaron wsypujemy do garnczka, a na niego dajemy zawartość patelni i rozmieszany serek. Mieszamy szybko i podpalamy pod garnczkiem ogień. Teraz nie możemy doprowadzić do wrzenia i wlewamy wodę ze skrobią. Mieszamy energicznie, piprzymy znów do smaku. Tuż przed wrzeniem wyrzucamy całość do dużego półmiska. Gotowe. źródło: dietetyczniesiostro.blogspot.pl

Zszywka przypięta także na tablicach:
Dieta Obiadki i inne jedzonka ...slodkosci i inne pysznosci...:) Mmm ;d +194 innych
Zgłoś naruszenie

fran81

rewelacja :)

1  |  27.03 o 22:26  

weselnapolska

pycha :)

1  |  27.03 o 12:12  

kosta2ll

Mmmmmm... Smakowe! :P

1  |  21.03 o 9:33  

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: