Więcej zszywek z tablicy

mądrości narodów

UWAGA! To sphagetti, które ...
Zapiekanka gyros Jest to na...
Łazanki z cukinią i pieczar...
alvaro

alvaro od ewelkaa1002

Dodane 1.04 o 22:53
Obserwuj
UWAGA! To sphagetti, które eksploduje w ustach ~ Dietetycznie Siostro! SPHAGETTI a`la CARBONARA Składniki na 2 porcje Makaron wybieracie takiego rodzaju jaki możecie aktualnie jeść. U mnie z mąki durum. Suchego około 150g. 5 suszonych pomidorów odciśniętych z oliwy Jedna nieduża cukinia 60g serka mascarpone 60g jogurtu naturalnego 1/2 łyżeczki skrobi kukurydzianej Pieprz, sól, kolendra świeża Ser starty typu chedar lub parmezan - oczywiście według uznania Przygotowanie Makaron gotujemy al dente. Cukinię ścieramy na małych oczkach. Na rozgrzanej patelni podsmażamy pokrojone pomidory, dorzucamy cukinię i doprawiamy solą, pieprzem i posiekanymi listkami kolendry. W miseczce miksujemy serek i jogurt aby się połączyły. Skrobię rozrabiamy w niewielkiej ilości wody (około 2 łyżki). Odcedzony makaron wsypujemy do garnczka, a na niego dajemy zawartość patelni i rozmieszany serek. Mieszamy szybko i podpalamy pod garnczkiem ogień. Teraz nie możemy doprowadzić do wrzenia i wlewamy wodę ze skrobią. Mieszamy energicznie, piprzymy znów do smaku. Tuż przed wrzeniem wyrzucamy całość do dużego półmiska. Gotowe. źródło: dietetyczniesiostro.blogspot.pl

UWAGA!

To sphagetti, które eksploduje w ustach ~ Dietetycznie Siostro! SPHAGETTI a`la CARBONARA Składniki na 2 porcje Makaron wybieracie takiego rodzaju jaki możecie aktualnie jeść. U mnie z mąki durum. Suchego około 150g. 5 suszonych pomidorów odciśniętych z oliwy Jedna nieduża cukinia 60g serka mascarpone 60g jogurtu naturalnego 1/2 łyżeczki skrobi kukurydzianej Pieprz, sól, kolendra świeża Ser starty typu chedar lub parmezan - oczywiście według uznania Przygotowanie Makaron gotujemy al dente. Cukinię ścieramy na małych oczkach. Na rozgrzanej patelni podsmażamy pokrojone pomidory, dorzucamy cukinię i doprawiamy solą, pieprzem i posiekanymi listkami kolendry. W miseczce miksujemy serek i jogurt aby się połączyły. Skrobię rozrabiamy w niewielkiej ilości wody (około 2 łyżki). Odcedzony makaron wsypujemy do garnczka, a na niego dajemy zawartość patelni i rozmieszany serek. Mieszamy szybko i podpalamy pod garnczkiem ogień. Teraz nie możemy doprowadzić do wrzenia i wlewamy wodę ze skrobią. Mieszamy energicznie, piprzymy znów do smaku. Tuż przed wrzeniem wyrzucamy całość do dużego półmiska. Gotowe. źródło: dietetyczniesiostro.blogspot.pl

Zszywka przypięta także na tablicach:
DIETETYCZNIE Mmm ;d Kuchnia Ulubione +194 innych
Zgłoś naruszenie

fran81

rewelacja :)

1  |  27.03 o 22:26  

weselnapolska

pycha :)

1  |  27.03 o 12:12  

kosta2ll

Mmmmmm... Smakowe! :P

1  |  21.03 o 9:33  

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: