Więcej zszywek z tablicy

śniadania

Placki z kaszy jaglanej z p...
Zdrowe omlety bananowo- ows...
Placki z kaszy jaglanej
ZAPIEKANA OWSIANKA A'L...
nalesniki z manny
jaglanka z czekoladą i gran...
placuszki (30 szt - 1 jajko
owsianka z jabłkiem
razowe placuszki
Nocna jaglanka przekładana ...
kluski kładzione z manny
kawowe kluski kładzione
bananowe kluseczki kładzion...
kuskus na mleku
KOKOSOWE KNEDLE NA MLEKu
WANILIOWY SERNIK Z... KUSKU...
wegańskie gofry 2
wegańskie gofry
chlebowe placuszki
KUKURYDZIANE NALEŚNIKI Z SE...
NALEŚNIKI BEZ MĄKI Z TWAROG...
kokosowe serniczki
BEZJAJECZNE SERNICZKI Z PAT...
placuszki cukiniowe z serki...
omlet na kalafiorowym puree
czekoladowy omlet fasolowy

Więcej zszywek ze źródła

cookinggoodlooking.blog.pl

Ptysie na słono (ser, ogóre... ,,, ,,, ... Krem bawarski 
(kliknij w z... Krem Bawarski Torcik ‚Kokos w czekoladzie’ miętowy torcik Tort malinowo-kokosowo-czek...

Zdrowe omlety bananowo- owsiane

Zszywka przypięta także na tablicach:
Ulubione Dieta przepisy Food. +54 innych
Zgłoś naruszenie

ewelina12576

ja robiłam, ale nie dałam banana, bo akurat nie miałam, ale też były dobre ;)

 |  6.05 o 6:10  

Aguszcze

mandy_19 ja również robiłam wg przepisu, czyli 1 banan :)

1  |  28.04 o 21:56   Pokaż odpowiedzi

MarliSien

pyszne :)

1  |  26.04 o 22:46  

Aguszcze

Składniki 2 średniej wielkości jajka 1 łyżeczka miodu (można mniej) 1 łyżka otrąb owsianych 3 łyżki płatków owsianych 1 banan 2 łyżki wiórek kokosowych 1 łyżka orzechów włoskich, posiekanych 2 łyżki jagód lub borówek ( to składnik od nas ) kilka kropel oleju rzepakowego lub kokosowego Wykonanie 1. Jajka lekko ubić z łyżeczką miodu. 2. Banany pokroić w plasterki. 3. Do jajek dodać płatki i otręby owsiane, banany, orzechy, wiórki i jagody. Wymieszać i odstawić na 10 minut, aby płatki nieco napęczniały. 4. Na płatek ręcznika papierowego nalać odrobinę oleju i posmarować patelnię. Postawić patelnię na ogniu. Na rozgrzaną patelnię nakładać porcje ciasta. Można robić małe omleciki (my dawałyśmy 2 łyżki masy na jeden mały omlet) lub jeden duży (tak robi nasza koleżanka). Smażyć kilka minut na niewielkim ogniu i odwracać na druga stronę i dosmażyć przez 1-2 minuty. Dobre zarówno na gorąco jak i na zimno. My swoje zabieramy do pracy lub na uczelnię w ramach drugiego śniadania.

1  |  2 15.04 o 20:33   Pokaż odpowiedzi

, aby dodać komentarz.

Użytkownicy także przypinają: