Więcej zszywek z tablicy

Kuchnia

Jak długo gotować warzywa?
czas gotowania warzyw
Wytrawne naleśniki ze szpin...
Ruskie koltety
Niedzielny schab w warzywach
De volaille według Michela ...
Jedzenie do Pracy – TOP 15 ...
Zupa kalafiorowa
Tortilla z Chrupiącą Rybą i...
Domowa szynka Składniki: - ...
Rolada szpinakowa z kremowy...
Hit! Najlepsze calzone któr...
Składniki

Ciasto:

1,5 szk...
Kurczak zapiekany z warzywami
Zupa z kurczaka, kukurydzy ...
TORTILLA. Składniki: - 1 kg...
Szynka pieczona
Lane kluseczki babci Marysi...
KROKIETY ZIEMNIACZANE
ciasto: 500g mąki pszennej ...
Rosyjskie pieczone pierożki
Chińskie bułeczki z kurczakiem
Mleko kokosowe przepis
ROLADKI SCHABOWE Z SZYNKĄ, ...
Chleb pieczony z maslem czo...
Grochówka
Składniki:

200 g...

Więcej zszywek ze źródła

poprostupycha.com.pl

Makaronowa zapiekanka z kur... Bananowe placuszki śniadaniowe Ciasteczka owsiane Fit brownie z bananami Mini pączki serowe Ciasto śnieżny puch Ciasto Kinder Bueno (bez pi... Proste ciasto czekoladowe Zapiekanka makaronowa z kur...
elka311

elka311

Dodane 10.10 o 20:49 z

poprostupycha.com.pl

Obserwuj

Zupa kalafiorowa

Składniki:

4 litry wody
łyżka posiekanej pietruszki
łyżka posiekanego koperku
1 kg kalafiora
2 marchewki
1 pietruszka
3 łyżki śmietany 18 %
2 łyżki mąki
makaron muszelki
sól Do gotującej się wody dodajemy startą na tarce marchewkę, pietruszkę, poszatkowany kalafior na mniejsze kawałki oraz vegetę, pietruszkę, koperek. Do kubka nalewamy 1/2 szklanki wody, mąkę oraz śmietanę- wszystko dokładnie mieszamy łyżeczką, aby nie było grudek, wlewamy do garnka. Po ok. 30 minutach gotowania wsypujemy 2 garście makaronu (najlepiej małych muszelek), całość doprawiamy do smaku. Smacznego!pieprz

Zgłoś naruszenie

, aby dodać komentarz.

Polubili Lubię
klaudiazygmanska
kamilatoja
dorotawiechnik
Ulka1508
listek1234
Zszywka przypięta na tablicach:

Użytkownicy także przypinają:

ZMIEŃ TŁO ZMIEŃ STYL
DO GÓRY