• O Zszywce
  • Popularne
    • Architektura
    • Mój świat
    • Cytaty
    • Ogród
    • DIY - Zrób to sam
    • Podróże i widoki
    • Design
    • Pozostałe
    • Dieta
    • Przyroda
    • Dzieci
    • Rozrywka
    • Eko
    • Rzeczy
    • Fitness i Sport
    • Selfie
    • Fotografia i Grafika
    • Sztuka
    • Gadżety
    • Tatuaże
    • Humor
    • Uroda
    • Książki
    • Vintage
    • Kuchnia
    • Wesele
    • Ludzie
    • Wystrój wnętrz
    • Moda damska
    • Zakupy
    • Moda męska
    • Zwierzęta
    • Motoryzacja
    • Święta i okazje
    • Video
  • Wszystkie
    • Architektura
    • Mój świat
    • Cytaty
    • Ogród
    • DIY - Zrób to sam
    • Podróże i widoki
    • Design
    • Pozostałe
    • Dieta
    • Przyroda
    • Dzieci
    • Rozrywka
    • Eko
    • Rzeczy
    • Fitness i Sport
    • Selfie
    • Fotografia i Grafika
    • Sztuka
    • Gadżety
    • Tatuaże
    • Humor
    • Uroda
    • Książki
    • Vintage
    • Kuchnia
    • Wesele
    • Ludzie
    • Wystrój wnętrz
    • Moda damska
    • Zakupy
    • Moda męska
    • Zwierzęta
    • Motoryzacja
    • Święta i okazje
    • Video
  • Społeczności
  • Tagi
  • Przycisk dodaj
  • Widget na stronę
  • Pliki cookies
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • Pomoc
  • Kontakt
ZALOGUJ
ZAREJESTRUJ SIĘ

Gosia_

Gosia_
Moje tablice obserwuje 9 osób Znajdź mnie Ostatnio dodane zszywki
Obserwuj
 
przelicznik nutella trochę witamin KREM BOUNTY

Masa kokosowa:
 •50g wiórków kokosowych
 •30g białej czekolady dobrej jakości (jak zwykle użyłam niemieckiej)
 •50ml słodkiej śmietanki 30%
 •50ml mleka
 •30g masła
 
 
 
Masa czekoladowa:
 •50g mlecznej lub gorzkiej czekolady
 •25ml słodkiej śmietanki 30%
 •1 łyżeczka masła 


W garnuszku umieścić połamaną czekoladę, wlać śmietankę, dodać masło i podgrzewać na małym ogniu, mieszając, aż masa się rozpuści. Wstawić masę do lodówki.
 
W czasie, kiedy czekoladowa masa stygnie wziąć drugi garnuszek i dodać do niego wszystkie składniki na masę kokosową. Gotować całośc około 10 minut, cały czas powoli mieszając, aż kokos trochę zmięknie. 
 
Słoiczek wyparzyć i nałożyć do niego połowę masy kokosowej, rozłożyć równomiernie masę czekoladową, wstawić na 10 minut do lodówki, po czym czynność powtórzyć dopełniając słoiczek do końca.
 
Krem przechowywać w lodówce do 2 tygodni. Koralikowy wąż TOHO beż z sową

Tablic
7
Zszywek
90
Ulubionych
1
Aktywność
»
Obserwowanych
118
Obserwuję
1
Obserwują
1

Inne

Poranna Joga ... love isn't complicated...
Obserwuj tablicę

Ślubne

Taką będę miała :) piękna fryzury suknia Bukiet Przepiękna
Obserwuj tablicę

Jedzonko

przelicznik nutella trochę witamin KREM BOUNTY

Masa kokosowa:... Składniki

    50 dag twaro... Składniki na ciasto:

3 szk... Talerze Witaminki 1 szklanka ciepłej wody, 10...
Obserwuj tablicę

Fotografie

Kompozycje mojego zycia i .... ... Taniec
Obserwuj tablicę

Ulubione

Koralikowy wąż TOHO beż z sową :-) piekne umaszczenie ; ) ... ... trampki robione na szydełku miętowo-łososiowa bransoletka top ksiązki
Obserwuj tablicę

Pomysły

Zakładka do ksiązki  ♥ ;-) Ballet Dancers zakładka na upały cool pomysł na poduszkę;) Zdjęciaa! zdjęcia
Obserwuj tablicę

Mój styl

aaa :)) Koronkowa sukienka ;D ♥♥♥ Jesienny zestaw. nice Handmade. :D Możliwość sprz... co wy na taką stylówe :) ...
Obserwuj tablicę
Następna strona

Witaj na Zszywka.pl!
Załóż konto i zyskaj.

Załóż konto Masz już konto? Zaloguj się »