Jo

Jo
Moje tablice obserwuje 2505 osób Znajdź mnie Ostatnio dodane zszywki
Obserwuj
 
Najsmaczniejsza zupa kalafiorowa. Sprawdź tradycyjny przepis! Ciasto Kinder Country Jak przyspieszyć metabolizm w celu zmniejszenia masy ciała Wenecja Pyszny omlet z owocami, posypany cukrem pudrem! Niebo w gębie!
SposobyNaOdchudzanie
Obserwuj

Zszywek: 7 · Obserwują ją: 1161

Ostatnio dodane:

Nie dość że odchudza to jeszcze pryszcze znikają a skóra pięknieje :) Super sprawdzona Surówka Piękności Heleny Rubinstein dietetyczna szarlotka w 15 minut(bez pieczenia) - sprytny przepis - dla każdego łasucha, który jest na diecie. Antycellulitowy koktajl - Skuteczny sposób na cellulit i pozbycie się cellulitu naleśniki bez mąki dla odchudzających się (kliknij w fotkę, żeby zobaczyć jak mogą być bardziej pulchne)
candypack
Harlow Obserwuj

Zszywek: 432 · Obserwują ją: 411

Ostatnio dodane:

Dita Von Teese dress Disney cake ....
Stokrotka_1
Daleko Obserwuj

Zszywek: 964 · Obserwują ją: 2510

Ostatnio dodane:

Sprzedam strój. Nieużywany. Rozmiar L. 60 zł *.* *.* *.*
luwi85
Szczyrk Obserwuj

Zszywek: 3935 · Obserwują ją: 2303

Ostatnio dodane:

De volaille według Michela Moran... ♥ Składniki: 2 podwójne piersi z kurczaka, 4 plastry szynki parzonej, 4 plastry żółtego sera, 4 łyżeczki musztardy, 50 g miękkiego masła, natka pietruszki (około 1 pełnej łyżki), 1 ząbek czosnku, sól, pieprz, przyprawa do kurczaka, 1 jajko, szklanka bułki tartej, olej + masło do smażenia w proporcji 1:1, Masło wymieszać z posiekaną natką pietruszki i drobno pokrojonym czosnkiem. Doprawić świeżo mieloną solą i pieprzem. Z piersi z kurczaka usunąć błony i chrząstki, umyć i wyciąć cztery kotlety. Wykrojone kotlety włożyć pomiędzy dwa kawałki folii spożywczej (nie ubrudzimy deski, blatu i tłuczka) i delikatnie rozbić. Każdy kotlet posmarować musztardą, na to położyć plaster szynki i sera. Na wierzchu rozłożyć masło z pietruszką, doprawić solą i pieprzem. Zwinąć w roladki. Roladki panierować w roztrzepanym jajku i bułce tartej z dodatkiem przyprawy do kurczaka. Na patelni rozgrzać olej z masłem (po pełnej łyżce oleju i masła). Usmażyć roladki z każdej strony na złoty kolor. Przesmażone de volaille przełożyć do naczynia żaroodpornego, polać odrobinę tłuszczem z patelni i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180oC na około 10-12 minut (w zależności od grubości). Smacznego :) Krem orzechowy tatuaż Piersi z kurczaka ze szpinakiem i suszonymi pomidorami
24lis
Obserwuj

Zszywek: 6 · Obserwują ją: 51

Ostatnio dodane:

< 333 ha ha biała cegła prażucha
•	1 kg ziemniaków, 
•	10 dkg mąki pszennej, 
•	2 cebule lub 20 dkg boczku (słoniny), 
•	olej do smażenia,
•	sól, 
•	do picia maślanka lub kefir

obrane ziemniaki ugotować w osolonej wodzie, gdy będą prawie miękkie odlać połowę wody i wsypać mąkę. przykryć garnek i na minimalnym ogniu dogotować jeszcze przez 10 minut. całość dokładnie utłuc na jednolitą masę. cebulę lub boczek lub ich kombinację pokroić w drobną kostkę i wysmażyć na wolnym ogniu. zrumienioną cebulę lub skwarki zdjąć z patelni, w pozostałym na patelni tłuszczu moczyć łyżkę i nią nabierać porcje ziemniaków. na pozostałym tłuszczu może przygotowane porcje ziemniaków zrumienić. podawać posypane skwarkami, z maślanką do picia.
bazyluch
Obserwuj

Zszywek: 993 · Obserwują ją: 367

Ostatnio dodane:

diy Ozdobne kule pomysły    
Paula0302
Obserwuj

Zszywek: 634 · Obserwują ją: 533

Ostatnio dodane:

Paluchy z ciasta francuskiego z serem i boczkiem z sosem czosnkowo koperkowym. Pyszne rogaliki francuskie z jabłkami posypane cukrem pudrem. Link po kliknięciu w zdjęcie. Przepis na przepyszne sajgonki. Link po kliknięciu w zdjęcie. ...
kadilak
Obserwuj

Zszywek: 407 · Obserwują ją: 23

Ostatnio dodane:

... ... ... ...
magdaciok54321000
Chynów Obserwuj

Zszywek: 1911 · Obserwują ją: 1998

Ostatnio dodane:

Posągi. Żaba w kwiatku. Kostka. Makówka.
ilonica
BIRMINGHAM UK Obserwuj

Zszywek: 14730 · Obserwują ją: 21478

Ostatnio dodane:

Harmonogram sprzątania :) ... ... ♡...
pepus0407
Kraków Obserwuj

Zszywek: 954 · Obserwują ją: 1516

Ostatnio dodane:

... ° TOALETKA ° .... superowe oświetlenie
zoom
SZCZECIN Obserwuj

Zszywek: 2215 · Obserwują ją: 27427

Ostatnio dodane:

Arizona herbata zielona z miodem domowa.

4l wody przegotowanej ostudzonej lub woda niegazowana 
8 saszetek herbaty zielonej lipton cytrynowej 
garść obranego imbiru w plastrach 
1 duża łyżka miodu rozpuszczonego w gorącej wodzie i dodajemy do wody z herbatą 
4/7 łyżek cukru trzcinowego rozpuszczamy w wrzątku i dodajemy do wody z herbatą. 
(cukier dodajemy więcej , mniej do smaku ile kto woli)


w słoju z kranikiem dodajemy zimną wodę (taki słój mieści 4l wody) i wrzucamy saszetki herbaty, zostawiamy do wieczora aby woda nasiąknęła herbatą (min 8 godz) wieczorem lub nawet na noc dodajemy imbir , miód i cukier . Mieszamy i zostawiamy w temp  pokojowej aby wszystko się przegryzło do rana. Smakujemy i dodajemy więcej cukru jak uważamy że nie jest tak słodka jak chcemy. Jeżeli nie czujemy imbiru to może tez dodać trochę więcej imbiru. I zostawiamy do popołudnia. Aby znów się przegryzło. Można cały słój wstawić do lodówki lub odcedzić i przelać do małych butelek i wstawić do lodówki. Herbata smakuje lepiej od kupnej. Co zrobić z mięsem drobiowym z rosołu ? Spaghetti bolognese lub naleśniki nadziewane mięsem z sosem bolognese.Nie czuć w ogóle różnicy między mięsem drobiowym gotowanym a mięsem mielonym wieprzowym w spaghetti bolognese.1:wersja zwykłe spaghetti z makaronem i sosem.  Obrane chłodne mięso z rosołu mielimy na mielone. Na patelnię dajemy trochę oleju i wrzucamy zmielone mięso i  smażymy tak długo aż mięso nie będzie glutem a będzie sypkie na patelni. Mięso bardzo wciąga sos więc aby nie było suche w zależności od ilości mięsa daję od 4 d o 6 paczek sos bolognese. Każdy sos osobno rozrabiam w wodzie według instrukcji , nie daję wszystkich paczek do trochę wody to nie będzie mięso w sosie a glut.Na koncie zmniejszam ogień aby sos trochę się podgotował. podaję normalnie z makaronem i parmezanem. 2:wersja z sosem i mięsem robimy tak samo jak do makaronu tylko zamiast makarony robimy naleśniki( naleśniki i sos można zaroić dzień wcześniej). Nadziewamy sos bolognese z mięsem naleśnik nie za dużo aby nie wylewało się z środka jak będziemy zwijać naleśnik. Wkładamy naleśniki do szklanej brytfanki polewamy resztką sosu z mięsem i posypujemy serem. Zapiekamy w piekarniku tak długo aż ser się rozpuści nie dłużej.podajemy od razu. Chomik z dołu Ale jaja