Koch65

Koch65
Moje tablice obserwuje 932 osoby Znajdź mnie Ostatnio dodane zszywki
Obserwuj
 WARSZAWA
Urodzinowo CIASTO ARBUZ Mam ciocię (imię) i nie zawaham się jej użyć Czekoladowy fudge z 3 składników. Tylko czekolada masło i mleko skondensowane, rozpływa się w ustach. Serowe Muffiny Śniadaniowe.
Ciekawa opcja na śniadanko lub jako przekąska.Świetne również jako drugie śniadanie dla dzieci do szkoły.
Agata010203
Obserwuj

Zszywek: 308 · Obserwują ją: 81

Ostatnio dodane:

Rób to co sprawia że jesteś szczęśliwy... bitch I might be #MazeRunnerTheDeathCure
#Więzień labiryntu
❤️❤️ 208 semilac business
Fissnieta
Łódź Obserwuj

Zszywek: 453 · Obserwują ją: 1944

Ostatnio dodane:

I'm fine... ... aww szaroo
turkusowaa
Włocławek Obserwuj

Zszywek: 607 · Obserwują ją: 1277

Ostatnio dodane:

mój drugi i chłopaka pierwszy :) miłość wypisana na pyszczku <3 *.* *.*
Ravn
... Obserwuj

Zszywek: 8729 · Obserwują ją: 2095

Ostatnio dodane:

xxx *.* #motywacja Świetne plastry oczyszczające nos i brodę z zaskórniaków. Więcej po kliknięciu w zdjęcie
ZszywkaPL
Profil oficjalny
Warszawa Obserwuj

Zszywek: 5691 · Obserwują ją: 2822000

Ostatnio dodane:

.... Biała czy czarna? Koc idealny Nie wiem czy chciałabym wiedzieć ile te schody kosztowały ^^
SweetSadMemory
Obserwuj

Zszywek: 685 · Obserwują ją: 2077

Ostatnio dodane:

na urodziny mojego aniołka <33 instagram - @kanashhi Rachel <33 instagram - @kanashhi instagram - kanashhi ♡♡ KaN v3
kamulek01
Obserwuj

Zszywek: 1134 · Obserwują ją: 440

Ostatnio dodane:

Ostatnia moja praca. Zapraszam do siebie na fb i instagram. Portret małej dziewczynki-w trakcie,ołówek zapraszam do siebie na stronę na fb i instagramie Szkicowe wspominki 2011r. Zapraszam do siebie na instagram i fb tam więcej o mnie i moich pracach! Klik z zdjęcie . CHcesz zamówić portret zapraszam na priv. Portret ołówkiem. Wspomnienia ze szkicownika 2011r. Zapraszam do polubienia mojej strony na fb i instagramie. Klik w zdjęcie
marta5153
Zielona Góra Obserwuj

Zszywek: 0 · Obserwują ją: 16

Pipi_
Międzyrzec Podlaski Obserwuj

Zszywek: 4667 · Obserwują ją: 8454

Ostatnio dodane:

Pieczone pierogi z mięsem mielonym, kukurydzą :) Makaron w sosie serowym ze szpinakiem Zapiekane tortille z kurczakiem Kurczak w sosie szpinakowo-serowym
Duerre
Świerczyniec Obserwuj

Zszywek: 11 · Obserwują ją: 555

Ostatnio dodane:

#workinprogress
Tym razem rysuję zwierzątko, a dokładniej śnieżną panterę ;)
Rysunki/portrety na zamówienie:
karolinaburakowskaa@gmail.com Wreszcie skończone- moja ukochana aktorka Emma Watson ❤ tym razem ten portret leci do Anglii ;) 
Rysunki/portrety na zamówienie:
karolinaburakowskaa@gmail.com Kolejne zamówienie skończone- Gamora ze Strażników Galaktyki
Rysunki/portrety na zamówienie: karolinaburakowskaa@gmail.com Kolejny portret Wonder Woman- tym razem w wersji komiksowej ;) Rysunki/portrety na zamówienie: karolinaburakowskaa@gmail.com
Kanon
Polska Obserwuj

Zszywek: 19152 · Obserwują ją: 189651

Ostatnio dodane:

... ... ... ...
violka33
Obserwuj

Zszywek: 7982 · Obserwują ją: 1222

Ostatnio dodane:

cudne...;* ... Wow ❤ Pięknie ❤ Czerń i drewno - najmodniejsze aranżacje kuchni
ciemny_sen_za_zycia
... Obserwuj

Zszywek: 161 · Obserwują ją: 72

Ostatnio dodane:

Makaroniki malinowe - przepis po kliknięciu na zdjęcie :) 150 g zmielonych migdałów 150 g cukru pudru 120 g białek (podzielone na 60 g + 60 g), w temperaturze pokojowej 185 g cukru (podzielone na 150 g + 35 g) 50 ml wody barwnik w paście/żelu - użyłam barwnika Wilton w kubeczku (kolor lemon yellow) Migdały i cukier puder umieścić w malakserze. Zmiksować do połączenia, przez około 2 minuty. Przesiać przez bardzo drobne sitko do większego naczynia usuwając wszelkie większe kawałki migdałów (w to miejsce dosypać nowych, drobniejszych, zazwyczaj jest to około 1 łyżeczki). Dodać 60 g białek, dokładnie wymieszać. Dodać dowolną ilość barwnika, wymieszać (uwaga: barwa powinna być intensywna, białka dodawane później rozrzedzą kolor). W misie miksera umieścić dodatkowe 60 g białek (misa powinna być sucha, bez śladów tłuszczu, białka idealnie oddzielone od żółtek). Obok w małym kubeczku przygotować 35 g cukru. W małym garnuszku umieścić 150 g cukru i 50 ml wody. Wymieszać, zagotować. W garnuszku umieścić termometr cukierniczy i gotować na średniej mocy palnika (ważne: nie mieszając ani razu!) do osiągnięcia na nim temperatury 118ºC (245ºF). W międzyczasie, gdy syrop dochodzi do temperatury 100ºC (210ºF) zacząć ubijać białka. Białka ubijać jak na bezy - do sztywności, pod koniec miksowania dosypując cukier, łyżeczka po łyżeczce, cały czas miksując. Gdy syrop osiągnie wymaganą temperaturę natychmiast ściągnąć go z palnika i powoli, cienką strużką wlewać syrop cukrowy do ubijanych białek (ubijamy na razie na małych obrotach - tylko podczas wlewania syropu cukrowego, by nie znalazł się na ściankach misy, ale w samych białkach, następnie obroty zwiększamy do maksymalnych), nie zaprzestając miksowania. Miksowanie kontynuować przez 5 - 8 minut do wystudzenia bezy. Gotową włoską bezę dodawać do przygotowanej masy migdałowej, w trzech turach, dokładnie mieszając. Masa będzie robiła się rzadsza z każdym zamieszaniem, a w rezultacie powinna swobodnie opadać ze szpatułki w postaci gęstej, błyszczącej wstążki. Uwaga: zbyt długo mieszana masa może spowodować rozlewanie się makaroników na macie; zbyt krótko - ciasto będzie zbyt gęste. To jest najtrudniejszy etap w wykonaniu makaroników na bezie włoskiej. Blachę do ciasteczek wyłożyć matą teflonową lub niewoskowanym papierem do pieczenia (będą potrzebne przynajmniej 3 blaszki). Gotowe ciasto makaronikowe przełożyć do rękawa cukierniczego z okrągłą tylką. Trzymając tylkę prostopadle do blachy wyciskać na blachę makaroniki o średnicy około 3 cm (mini - makaroniki około 2 cm), pozos... ....... ...
Misza5
Obserwuj

Zszywek: 7 · Obserwują ją: 16

Ostatnio dodane:

koperty z nutellą i bananem SKŁADNIKI: - 1 opakowanie ciasta francuskiego - 12 łyżeczek nutelli - banan (pokrojony na 24 części) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: 1. Ciasto francuskie pokroić na 12 równych kwadracików. 2. Na każdy kawałek położyć po łyżeczce nutelli i dwa plasterki banana. 3. Zawinąć rogi ciasta, tak aby powstały koperty. 4. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 25 min., do momentu, aż się zarumienią. 5. Wystudzić i obsypać cukrem pudrem. Składniki: 2 szklanki mąki pszennej przesianej; 2 jajka; 1,5 szklanki mleka; 75 g roztopionego masła; 3 łyżeczki proszku do pieczenia; 3 czubate łyżki cukru; szczypta soli. Mąkę przesiać z proszkiem do pieczenia, cukrem i solą. Jajka roztrzepać, połączyć z mlekiem i masłem. Do mokrych składników wsypać mąkę przesianą wymieszaną z resztą składników, wymieszać rózgą kuchenną do połączenia. Smażyć na suchej nieprzywierającej patelni, z obu stron, na lekko złoty kolor. Podawać z syropem klonowym, miodem, świeżymi owocami lub wedle upodobania. Sprawdzony i bardzo polecam :) Klik w zdjęcie! <3
patidyi
Obserwuj

Zszywek: 3 · Obserwują ją: 4

Ostatnio dodane:

Smukłe NOGI z Ewą Chodakowską ozdoba do włosów ...
barbasia_123
Gravity Falls Obserwuj

Zszywek: 13149 · Obserwują ją: 3019

Ostatnio dodane:

KULECZKI Z SOCZEWICY ... *** ...
Pumpkin666
Katowice Obserwuj

Zszywek: 4209 · Obserwują ją: 1914

Ostatnio dodane:

.,., *** ... ...
gabrysia1212
Katowice Obserwuj

Zszywek: 468 · Obserwują ją: 473

Ostatnio dodane:

Oj taak. :(( <33 Właśnie..
betax
,,, Obserwuj

Zszywek: 11252 · Obserwują ją: 10727

Ostatnio dodane:

Ciasto Balladyna xxx *** ***
ZMIEŃ TŁO ZMIEŃ STYL
DO GÓRY