MyLifeMyFun

MyLifeMyFun
Moje tablice obserwuje 96 osób Znajdź mnie Ostatnio dodane zszywki
Obserwuj
 Czewa<3
Pizzerki z pikantnym mielonym mięsem, przepis po kliknięciu w zdjęcie. Bułka z szynką Międzynarodowy Dzień Pizzy i dwa przepisy które warto znać. xxx pikantne nachosy
Bella_IZa
Podkarpacie Obserwuj

Zszywek: 5 · Obserwują ją: 42

Ostatnio dodane:

:)) prawda ❤❤⚽ POMOŻESZ???
izabell
Obserwuj

Zszywek: 12 · Obserwują ją: 4

Ostatnio dodane:

do zrobienia ...:) raz, dwa i gotowe :P jak ślicznie wygląda..
DarkSoul
Obserwuj

Zszywek: 4 · Obserwują ją: 45

Ostatnio dodane:

... czy jakas dobra duszyczka potrafi narysować wykrój na gore do tej sukienki? Róże! *.*
aniula44
na koncu swaita Obserwuj

Zszywek: 20625 · Obserwują ją: 40226

Ostatnio dodane:

sałatka z ryżem i kurczakiem, przepis po kliknięciu na zdjęcie Kurczak po włosku w pomidorach z mozarellą, przepis po kliknięciu na zdjęcie. Kurczak w sosie szpinakowo-serowym kurczak pieczony w musztardzie, przepis po kliknięciu na zdjęcie
margolcia27
Tampa, Florida Obserwuj

Zszywek: 0 · Obserwują ją: 8

samogon
Obserwuj

Zszywek: 1 · Obserwują ją: 4

Ostatnio dodane:

Kostka alpejska ciasto biszkoptowe: 3 jajka 2 czubate łyżki mąki 2 czubate łyżki mąki ziemniaczanej 1/3 szklanki cukru 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia 2 łyżki kakao Krem kajmakowo-bezowy: 180 g masła puszka masy kajmakowej 25 dkg bez Masa śmietanowa: 400 ml kremówki 36% 2,5 łyżeczki żelatyny ½ tabliczki gorzkiej czekolady ciasto biszkoptowe: Białka ubić na sztywno. Dodać cukier dalej ubijać, następnie dodawać po jednym żółtku. Na koniec wsypać przesiane mąki, proszek i kakao. Delikatnie zamieszać łyżką. Wylać do blachy o wym. 25x36 cm wyłożonej papierem do pieczenia. Wstawić do nagrzanego piekarnika do 175˚C i piec ok.20-25 minut. Krem kajmakowo-bezowy: Miękkie masło utrzeć na puch. Dodawać po łyżce masy kajmakowej i miksować. Na koniec dodać pokruszone bezy wymieszać. Masa śmietanowa: Żelatynę rozpuścić w niewielkiej ilości gorącej wody i pozostawić do ostygnięcia. Dobrze schłodzoną w lodówce śmietanę ubić na sztywno. Na koniec wlać żelatynę i zamieszać. Na ciasto wyłożyć krem kajmakowy, bitą śmietanę. Posypać startą gorzką czekoladą. wymiar blachy: 35x25 cm pieczenie: 25 minut, 175st termoobieg.