TUDesign

Architektura wnętrz to moja pasja :) Wnętrza prywatne, komercyjne i lokale usługowe z myślą o Tobie. e-mail: [email protected] tel:514431170
TUDesign
Moje tablice obserwuje 136 osób Znajdź mnie Ostatnio dodane zszywki
Obserwuj
 Warszawa
Małe mieszkanie nie musi być ciasne i nudne! Zapraszamy do 24 m2 Małe mieszkanie nie musi być ciasne i nudne! Zapraszamy do 24 m2 Małe mieszkanie nie musi być ciasne i nudne! Zapraszamy do 24 m2 Małe mieszkanie nie musi być ciasne i nudne! Zapraszamy do 24 m2 Małe mieszkanie nie musi być ciasne i nudne! Zapraszamy do 24 m2
mlamppl
Włocławek Obserwuj

Zszywek: 875 · Obserwują ją: 132

Ostatnio dodane:

Lampa wisząca MILA 426 - dostępna w =mlamp= Lampa wisząca RIVORRE - dostępna w =mlamp= Lampa wisząca WENECJA - dostępna w =mlamp= Lampa wisząca BARBOSA - dostępna w =mlamp=
maybecat
Obserwuj

Zszywek: 565 · Obserwują ją: 1628

Ostatnio dodane:

... ... ... ...
szlagowska
Ciechanów Obserwuj

Zszywek: 10 · Obserwują ją: 13

Ostatnio dodane:

*** Podoba mi się ten dom : ) ❤❤❤ cudeńko !
marcys96
Obserwuj

Zszywek: 30 · Obserwują ją: 465

Ostatnio dodane:

Miłka - niewielki ale uroczy domek parterowy Miłka - niewielki ale uroczy domek parterowy ... Castle
LUCy8
Zaniemyśl Obserwuj

Zszywek: 60 · Obserwują ją: 4

Ostatnio dodane:

xxx pokój chłopca;) podusie
Kanon
Polska Obserwuj

Zszywek: 19156 · Obserwują ją: 192758

Ostatnio dodane:

... ... Słodko. Cudo
kindzia1102
Warszawa Obserwuj

Zszywek: 811 · Obserwują ją: 478

Ostatnio dodane:

*** choinkA Galaretkowe szaleństwo SKŁADNIKI: galaretka zielona 2 opakowania galaretka żółta 2 opakowani galaretka czerwona 2 opakowania mleko 2 szklanki śmietana słodka 1 szklanka cukier waniliowy 1 opakowanie cukier ok. 1 szklanka żelatyna 6-7 łyżeczek PRZYGOTOWANIE: Dwie galaretki rozpuszczamy w trzech szklankach wody. Każdy kolor osobno. Ostawiamy do stężenia (najlepiej na noc). Gdy galaretki dobrze zastygną kroimy w kostkę. Dużą blaszkę wykładamy folią tak by zwisała za brzegi blaszki. Pokrojone galaretki przekładamy do blaszki mieszając kolory. Żelatynę rozpuszczamy w jak najmniejszej ilości wody. Śmietanę łączymy z mlekiem, cukrami, a następnie z żelatyną. Zalewamy galaretki. Można także lekko poruszyć blaszką by zalewa dostała się dokładnie między galaretki. Odstawiamy do lodówki do całkowitego do stężenia. CIASTO BEZ PIECZENIA EKLER