Waatermelon

Waatermelon
Moje tablice obserwuje 368 osób Znajdź mnie Ostatnio dodane zszywki
Obserwuj
 
u bitcheu xd Yoonseok/Sobi Yoonseok/Sobi Yoonseok/Sobi Yoonseok/Sobi
polandi
Jelenia Góra Obserwuj

Zszywek: 459 · Obserwują ją: 3343

Ostatnio dodane:

Czarne buty z uszami króliczka Slip on z uszami króliczka Leanna Beżowe buty damskie Calliope Szaro oliwkowe buty mokasyny Callie
anusis
Obserwuj

Zszywek: 400 · Obserwują ją: 709

Ostatnio dodane:

czasowniki w języku japońskim ^.^ Zapraszam ^^ Fabiański ♥
katarzyna125
Łódź, Poland Obserwuj

Zszywek: 21 · Obserwują ją: 1237

Ostatnio dodane:

Beza z orzechami, krówkami i dulce de leche
Składniki:

3 białka
szczypta... TORT DACQUOISE. Lubicie? przepis po kliknieciu w zdjecie:) Serniczki truskawkowe w szklankach

Składniki na 4 - 5 niedużych szklanek:
80... bezy cynamonowe. Po przepis kliknijcie w zdjęcie
Tetay
Polska Obserwuj

Zszywek: 6378 · Obserwują ją: 9668

Ostatnio dodane:

sypialnia pokój flowerbox styl wnętrza pomysły wysokie wnętrza są takie magiczne! Zakochałam się <3 mar
dziki_kokos
Obserwuj

Zszywek: 2 · Obserwują ją: 75

Ostatnio dodane:

Moja motywacja :D brzuch i sylwetka modelki Alexis Ren  <3 Maia i Rudy
prinncess141
Warszawa Obserwuj

Zszywek: 7170 · Obserwują ją: 11136

Ostatnio dodane:

Pyszny z chrupiącą skórką chleb z gara
#chleb#idealny#chrupiący#
przepis od dziewczyny z instagrama onijka Zupa zimowa z kaszą gryczaną ze strony zakochanewzupach.pl (nie miałam fasolki i kalafiora, ale z warzywami na patelnię też bardzo dobrze smakuje )
#zupa#zima#porcjawarzyw#kasza #kuchnia#marzeń #przekąski #przystawki
mininionekxDxD
Obserwuj

Zszywek: 259 · Obserwują ją: 157

Ostatnio dodane:

Hah, prawda :') ciasto bez pieczenia ... ...
ciemny_sen_za_zycia
... Obserwuj

Zszywek: 161 · Obserwują ją: 72

Ostatnio dodane:

Makaroniki malinowe - przepis po kliknięciu na zdjęcie :) 150 g zmielonych migdałów 150 g cukru pudru 120 g białek (podzielone na 60 g + 60 g), w temperaturze pokojowej 185 g cukru (podzielone na 150 g + 35 g) 50 ml wody barwnik w paście/żelu - użyłam barwnika Wilton w kubeczku (kolor lemon yellow) Migdały i cukier puder umieścić w malakserze. Zmiksować do połączenia, przez około 2 minuty. Przesiać przez bardzo drobne sitko do większego naczynia usuwając wszelkie większe kawałki migdałów (w to miejsce dosypać nowych, drobniejszych, zazwyczaj jest to około 1 łyżeczki). Dodać 60 g białek, dokładnie wymieszać. Dodać dowolną ilość barwnika, wymieszać (uwaga: barwa powinna być intensywna, białka dodawane później rozrzedzą kolor). W misie miksera umieścić dodatkowe 60 g białek (misa powinna być sucha, bez śladów tłuszczu, białka idealnie oddzielone od żółtek). Obok w małym kubeczku przygotować 35 g cukru. W małym garnuszku umieścić 150 g cukru i 50 ml wody. Wymieszać, zagotować. W garnuszku umieścić termometr cukierniczy i gotować na średniej mocy palnika (ważne: nie mieszając ani razu!) do osiągnięcia na nim temperatury 118ºC (245ºF). W międzyczasie, gdy syrop dochodzi do temperatury 100ºC (210ºF) zacząć ubijać białka. Białka ubijać jak na bezy - do sztywności, pod koniec miksowania dosypując cukier, łyżeczka po łyżeczce, cały czas miksując. Gdy syrop osiągnie wymaganą temperaturę natychmiast ściągnąć go z palnika i powoli, cienką strużką wlewać syrop cukrowy do ubijanych białek (ubijamy na razie na małych obrotach - tylko podczas wlewania syropu cukrowego, by nie znalazł się na ściankach misy, ale w samych białkach, następnie obroty zwiększamy do maksymalnych), nie zaprzestając miksowania. Miksowanie kontynuować przez 5 - 8 minut do wystudzenia bezy. Gotową włoską bezę dodawać do przygotowanej masy migdałowej, w trzech turach, dokładnie mieszając. Masa będzie robiła się rzadsza z każdym zamieszaniem, a w rezultacie powinna swobodnie opadać ze szpatułki w postaci gęstej, błyszczącej wstążki. Uwaga: zbyt długo mieszana masa może spowodować rozlewanie się makaroników na macie; zbyt krótko - ciasto będzie zbyt gęste. To jest najtrudniejszy etap w wykonaniu makaroników na bezie włoskiej. Blachę do ciasteczek wyłożyć matą teflonową lub niewoskowanym papierem do pieczenia (będą potrzebne przynajmniej 3 blaszki). Gotowe ciasto makaronikowe przełożyć do rękawa cukierniczego z okrągłą tylką. Trzymając tylkę prostopadle do blachy wyciskać na blachę makaroniki o średnicy około 3 cm (mini - makaroniki około 2 cm), pozos... ....... ...
mary359
Obserwuj

Zszywek: 122 · Obserwują ją: 387

Ostatnio dodane:

EXO...my boys ^^ EXO...Lay *_* EXO, Xiumin #_# EXO, ChanYeol & Suho ^^
Natrii
Kraina smutków~` Obserwuj

Zszywek: 1184 · Obserwują ją: 404

Ostatnio dodane:

:)) :)) :)) :))  /nie moje :)
Lolipop
Białystok Obserwuj

Zszywek: 57 · Obserwują ją: 314

Ostatnio dodane:

Beauty K Etap 1: Olejek
Bardzo ważny etap pielęgnacji według koreański. Olejek pomaga zmyć resztki makijażu jak i tluste pozostalosci po kosmetykach. 
Zapraszam do śledzenia mojej tablicy na której będę znajdowały się recenzje koreańskich kosmetyków i akcesoriów :) Beauty K Etap 1: Olejek 
Jest to jeden z ważniejszych według mnie etapów naszej pielęgnacji :) 
Olejek ma za zadanie zmyć zanieczyszczenia z naszej twarzy takie jak: makijaż, sebum czy resztki produktów do twarzy. pokój, projekt Skrzydła
Shinej
Obserwuj

Zszywek: 199 · Obserwują ją: 42

Ostatnio dodane:

Pożegnaj siwe włosy! Pozostaw to na włosach przez 5 minut i odzyskaj naturalny kolor włosów! 10 sposobów na dodanie objętości cienkim włosom! xxx xxx
julawitak
Obserwuj

Zszywek: 4 · Obserwują ją: 4

Ostatnio dodane:

słodki kocham ♥ ♡♥♡ beautiful V