anna_STR

anna_STR
Moje tablice obserwuje 39 osób Znajdź mnie Ostatnio dodane zszywki
Obserwuj
 Warszawa
Sama sobie. moja praca na sobie, hybryda, żel kobieta niezdecydowana... hybryda, moje wykonanie Moje pierwsze wykonanie na sobie. Próba nowej hybrydy, przedłużone żelem na szablonie. Wiem, że idealnie nie jest, jeszcze ćwiczę ;) Kobiety ćwiczymy, bo jak widać zwykłe misski tego nie robią :)
martinstoj
Cairo, Egypt Obserwuj

Zszywek: 0 · Obserwują go: 285

Ewelasypel11
Pasłęk Obserwuj

Zszywek: 740 · Obserwują ją: 12339

Ostatnio dodane:

Dad ♥ brakuje MI Cię najbardziej :(((((((((((((((((((((((( :((( :'( :'( Deser waniliowo-czekoladowy
Składniki:
1 gorzka czekolada
2 jajka
łyżeczka masła
łyżeczka cukru waniliowego
budyń waniliowy


Przygotowanie:
Najpierw przygotowujemy mus czekoladowy. W kąpieli wodnej (jeden garnek wkładamy do drugiego, w którym gotuje się woda) rozpuszczamy masło, do rozpuszczonego masła dodajemy pokruszoną czekoladę. Rozpuszczamy do momentu aż czekolada będzie płynna. Zdejmujemy z ognia, dodajemy po jednym żółtku i mieszamy. Następnie ubijamy białka z łyżeczką cukru waniliowego. Do czekolady z żółtkiem dodajemy po łyżce białek i mieszamy. Tak, aby masa czekoladowa była puszysta. Mieszamy do uzyskania jednolitej masy i przekładamy do szklanek/salaterek. Chłodzimy. Następnie robimy budyń waniliowy (taki na 500 ml robimy w 400ml mleka żeby był bardziej gęsty). Chłodzimy budyń, tak, żeby po wlaniu na mus go nie roztopił i wlewamy na mus czekoladowy. Wkładamy do lodówki na minimum 2 godziny.
weronikawisniewska20
Obserwuj

Zszywek: 208 · Obserwują ją: 13

Ostatnio dodane:

pomysłem jest nadzianie kiwi na patyczki i zanurzenie tych lizaków w rozpuszczonej gorzkiej czekoladzie. Potem kładziemy je na pergamin i do zamrażalnika.;p ze skarpetki Przydatny notes ;p Składniki - galaretka o smaku truskawkowym: 1 opakowanie - galaretka o smaku owoców leśnych: 1 opakowanie - śmietana kremówka 30%: 400 gramów - Żelatyna: 1 łyżeczka - cukier waniliowy: 4 łyżeczki - kandyzowana wiśnia: 12 sztuk Sposób przygotowania 1. Każdą galaretkę rozpuścić zgodnie z informacją na opakowaniu, zniejszając tylko ilość wody (jeśli na opakowaniu jest dodać 500 ml, to dodajemy 450 ml). Galaretki pozostawić do ostygnięcia. 2. Schłodzone galaretki wlać do przygotowanych naczyń. Każde naczynie ustawić pod kątem, tak aby zastygająca galaretka była przechylona. Pozostawić w miejscu chłodnym do stężenia. 3. Schłodzoną śmietanę ubić dodając cukier waniliowy i rozpuszczoną żelatynę. Żelatynę rozpuszczamy w dwóch łyżkach gorącej wody. 4. galareka owocowa - krok 4 Łączymy galaretki z bitą śmietaną. Ozdabiamy kandyzowaną wisienką.
poniat17
Jelenia Gora Obserwuj

Zszywek: 7 · Obserwują ją: 0

Ostatnio dodane:

: * za czy przeciw ? którą wybieracie ? : ) *.*
kocurro459
Mława Obserwuj

Zszywek: 899 · Obserwują ją: 231

Ostatnio dodane:

#dom #święta #pokój #dziecięcy #regał #ksiazki #asymetria #dynia #jesień
bizzu
Polska Obserwuj

Zszywek: 60 · Obserwują ją: 156

Ostatnio dodane:

mniam No i ta kawodajnia w tle ;) jesienne schody wiewióreczka
Kiniusia113c
Obserwuj

Zszywek: 278 · Obserwują ją: 643

Ostatnio dodane:

... ... .... Serenity & Rose Quartz Gel Brush czyli kolory roku 2016 :)
ania419
Obserwuj

Zszywek: 19 · Obserwują ją: 9

Ostatnio dodane:

♥ :> For wszyscy ;) ... ...
danka12
GDYNIA Obserwuj

Zszywek: 4597 · Obserwują ją: 25436

Ostatnio dodane:

Szakszuka- pysznie i kolorowo Muffiny jajeczne <<~>> misio - film śliczne
KiniaMajchrzak
Poznań Obserwuj

Zszywek: 47 · Obserwują ją: 61

Ostatnio dodane:

... ... zmysłowo :D :)