grejs1999

Niektórych kobiet nic nie złamie Mogą się ugiąć Ale nie złamać
grejs1999
Moje tablice obserwuje 6038 osób Znajdź mnie Ostatnio dodane zszywki
Obserwuj
 Białystok
Szyszki z ryżu preparowanego Kulki a'la rafaello Roladki w tortilli TOP 15 Najlepszych Przepisów na Pyszne Ciasto Bez Pieczenia Szybkie ciasto jogurtowe z truskawkami
adellacukiereczek
Bródek Obserwuj

Zszywek: 4567 · Obserwują ją: 1452

Ostatnio dodane:

... ... ... ...
PozytywniePierdolnie
Obserwuj

Zszywek: 2285 · Obserwują ją: 1970

Ostatnio dodane:

cudne piekne :) ... ...
Sweetka
... Obserwuj

Zszywek: 12688 · Obserwują ją: 8133

Ostatnio dodane:

... #cytat #litera #cytat #sól ...
stello111
:D Obserwuj

Zszywek: 6968 · Obserwują ją: 1745

Ostatnio dodane:

piękna! zapraszam na bloga! rozoweokularykatarzynki.blogspot.com/ kupić ;) ? ... ...
6emotikon
California Obserwuj

Zszywek: 810 · Obserwują ją: 5369

Ostatnio dodane:

.... .... ... ....
Kalorynka
Los Angeles Obserwuj

Zszywek: 2580 · Obserwują ją: 5151

Ostatnio dodane:

Psiaki Owczarek szwajcarski Dalmatyńczyki Dalmatyńczyk
Martynaaa_
Leszczyny Obserwuj

Zszywek: 1823 · Obserwują ją: 2049

Ostatnio dodane:

*.* tattoo Gdzie kupię taką sukienkę? :) °°°
sabainka
bleeee Obserwuj

Zszywek: 1968 · Obserwują ją: 889

Ostatnio dodane:

pazurki *** <33 *.*
balbi
Pśl Obserwuj

Zszywek: 924 · Obserwują ją: 85

Ostatnio dodane:

Dark ... ... Nie ma "na zawsze"- każdego dnia jest "na dziś" - POLECAM POST NA BLOGU:

teyzz.blogspot.com
olni1234
Kostrzyn nad Odrą Obserwuj

Zszywek: 5771 · Obserwują ją: 1771

Ostatnio dodane:

Kurczak po seczuańsku. //// ... ....
MeSeeNir
Kraków Obserwuj

Zszywek: 6493 · Obserwują ją: 5028

Ostatnio dodane:

... ..... ... marze ! ♥
lelonka
Obserwuj

Zszywek: 2735 · Obserwują ją: 1933

Ostatnio dodane:

Czy masz ktoś może w pdf wszystkie części Zmierzchu?? :) ;';' [[[ ///
ZszywkaPL
Profil oficjalny
Warszawa Obserwuj

Zszywek: 6035 · Obserwują ją: 2955309

Ostatnio dodane:

Kawiarnia - co jest potrzebne w kuchni w lokalu gastronomicznym? Dlaczego warto sprzedawać niepotrzebne rzeczy za pośrednictwem w portali z darmowymi ogłoszeniami? Torebka – niezbędny dodatek każdej kobiety. Przedstawiamy hity sezonu! Piękna o każdej porze – naturalne kremy do twarzy na dzień i na noc
dope
jgij Obserwuj

Zszywek: 809 · Obserwują ją: 2202

Ostatnio dodane:

Calvin Harris - Summer Westlife - Mandy Plamy z Markera Ed Sheeran- All of the stars
Zuzia004
Obserwuj

Zszywek: 327 · Obserwują ją: 314

Ostatnio dodane:

<3 .... :** hahahahahahahahahahhah
imaimagine
Obserwuj

Zszywek: 2512 · Obserwują ją: 3241

Ostatnio dodane:

zakochałam się w ich koszulkach
shirtown <3 xxx ... ...
2001eliza
Obserwuj

Zszywek: 7225 · Obserwują ją: 3465

Ostatnio dodane:

Piękne. bananowe ciasto bez pieczenia z masą kajmakową ŚWIĄTECZNA ZEBRA KOKOSOWA Z CZARNĄ PORZECZKĄ Bezbłędne ciasto bez pieczenia z kremem śmietankowo - kokosowym i dżemem z czarnej porzeczki. Zebra kolorystycznie wyróżnia się na stole świątecznym, wszystkim smakuje, a dodatkowo wygląda jak otulona śniegiem... którego Wam życzę na święta :-). Szybka i prosta do przygotowania! Składniki: 3 opakowania "petitków" kakaowych (Petit Beurre), każde po 200 g 1300 ml śmietany kremówki 30% lub 36%, schłodzonej 125 g serka mascarpone (pół opakowania), schłodzonego 7 łyżek cukru pudru 3 łyżki likieru kokosowego, schłodzonego 4 łyżeczki żelatyny w proszku (16 g) lub 4 listki żelatyny 1/2 - 3/4 szklanki wiórków kokosowych, do posypania 400 - 450 g dżemu z czarnej porzeczki pralinki Raffaello, około 12 sztuk Żelatynę w proszku zalać 50 ml zimnej wody, odstawić na 10 minut do napęcznienia. Postawić na palniku i podgrzewać, mieszając, do całkowitego rozpuszczenia się żelatyny lub podgrzać w mikrofali. Nie doprowadzać do wrzenia (żelatyna straci swoje właściwości żelujące). Zdjąć z palnika i lekko przestudzić. W misie miksera umieścić śmietanę kremówkę, serek mascarpone, cukier puder, likier. Zmiksować (końcówki miksera do ubijania białek) do otrzymania jednolitego i sztywnego kremu. Do jeszcze lekko ciepłej żelatyny dodać łyżkę kremu śmietankowo - kokosowego, dokładnie rozprowadzić. Dodać kolejne 2 łyżki i znowu wymieszać, obserwując, czy nie ma grudek. Tak zaprawioną żelatynę dodać do reszty kremu i natychmiast zmiksować, do połączenia. Krem podzielić na 4 części - jedna z części trochę większa niż pozostałe (na wierzch). Formę o wymiarach 23 x 34 cm wyłożyć papierem do pieczenia. Wyłożyć na nią po kolei: warstwę petitków, dżem z czarnej porzeczki, krem śmietankowo - kokosowy, warstwę petitków, dżem z czarnej porzeczki, krem śmietankowo - kokosowy, warstwę petitków, dżem z czarnej porzeczki, krem śmietankowo - kokosowy, warstwę petitków i ostatnią (grubszą) warstwę kremu. Posypać wiórkami kokosowymi i wstawić do lodówki na około 5 godzin (herbatniki muszą zmięknąć by ciasto dobrze się kroiło). Kroić na kwadraty, na każdy położyć połowę pralinki raffaello i podawać. Przechowywać w lodówce. Smacznego :-). CIASTO BEZ PIECZENIA EKLER SKŁADNIKI NA MASĘ BUDYNIOWĄ: 1 l mleka 1 szklanka cukru 1 łyżeczka cukru waniliowego 2 budynie waniliowe (po 40 g) 4 żółtka 1 łyżeczka mąki ziemniaczanej 180 g masła lub margaryny szczypta soli SKŁADNIKI NA KREM ŚMIETANKOWY: 600 ml śmietanki kremówki 30% 3 łyżki cukru pudru 2 łyżeczki żelatyny* 1/3 szklanki gorącej wody SKŁADNIKI NA POLEWĘ CZEKOLADOWĄ: 100 ml śmietanki kremówki 30% 100 g gorzkiej czekolady DODATKOWO: 2 paczki herbatników maślanych (po 250 g) * żelatynę możesz zastąpić 250 g mascarpone * 1 szklanka o pojemności 250 ml Z 1 l mleka odlewamy 250 ml. dodajemy cukry, sól oraz masło i podgrzewamy do rozpuszczenia. W 250 ml mleka mieszamy żółtka z przesianym proszkiem budyniowym oraz mąką. Dodajemy do gotującego się mleka cały czas mieszając, aż powstanie mocno gęsty budyń. Formę o wym. 24×24 cm wykładamy papierem do pieczenia. Układamy jeden obok drugiego herbatniki. Wykładamy jeszcze gorącą masę budyniową i układamy warstwę z herbatników. Żelatynę rozpuszczamy w gorącej wodzie i zostawiamy do wystudzenia. Kremówkę ubijamy na sztywną masę. Pod koniec dodajemy przesiany cukier puder oraz żelatynę. Wykładamy na herbatniki i układamy ostatnią trzecią część warstwę herbatników. Kremówkę podgrzewamy, aż będzie gorącą. Dodajemy połamaną czekoladę i mieszamy do rozpuszczenia. Polewę wykładamy na herbatniki. Ciasto wkładamy do lodówki na min. całą noc, aby herbatniki zmiękły i masy stężały.
Blind
las vegas Obserwuj

Zszywek: 144 · Obserwują ją: 113

Ostatnio dodane:

Kocham go <3 mały, mokry i smutny piesek... niezły  zestawik=) co powiecie? ....